Amalian Helmiä

21. huhtikuuta 2011

Hyvää Pääsiäistä


Ihanaa neljä päivää lomaa ilman suurempia suunnitelmia. Jos mummolassa käydään syömässä lammasta ja lankalauantaina leikataan pensaat.
Pieniä paloja pääsiäistä:
Tiput marssi

munajemma

Pääsiäisasetelma

Mahtavatkohan silmut ehtiä aueta pääsiäisen aikana, kun tuli ehkä haettua oksat vähän liian myöhään.


Pääsiäisruoho

Vaikka kevät on jo pitkällä epäilen minulla olevan joku vitamiininpuutos tai vastaava. Hieman jo huolestuin, kun vietin hulluilla päivillä puolitoista tuntia ostamatta yhtään mitään. Lopullisesti aloin ihmettelemään mikä minua vaivaa, kun eilettäin työreissulla minulle tarjoitu mahdollisuus shoppailla Helsingin keskustassa pari tuntia. Siinä pyörin Zaralla ja Stoccalla ihastellen mm. Ganttin ja Hilfigerin lastenvaatteita. En kuitenkaan ostanut mehun lisäksi koko pari tuntisen aikana mitään, että huh hu. Mikä auttaa tähän vaivaa ; )

Makoisaa pääsiäistä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanasti teillä pääsiäinen jo esillä, nauttikaa tunnelmasta!

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää!
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Oikein leppoisaa pääsiäistä sinne suunnalle! Me tultiin mummiukkilaan pääsiäisen viettoon... eli tiedossa pari päivää vain olemista. Tavallaan ihanaa, tavallaan kaipaan tekemistä. No, onpa aikaa surffailla :) jattelin NEXTilta tilailla jotain yms..

  ... eli jos keksit mikä vitamiininpuutos sulla on niin vinkkaa mullekin!!! Ihan liikaa tekee mieli kaikkea... tytöille, itselle, kotiin... huoh!

  VastaaPoista
 4. -anni- + miljoona tyttöjen tekemää askartelua : )

  Onaha - hyvää pääsiäistä myös sinne päin

  Marja - Mulla teettää kans ongelmia tuo oleminen, jopa päivän reissulle mummilaan varasin mukaan lukemattomia lehtiä ; ) Pitääpä kuikata NEXTille. Mulla kun tekis mieli jotain, mutta mitä???

  VastaaPoista
 5. siis järkyttävä puutostila!!! :D

  ihania pääsiäisjuttuja siellä. meillä ei ole muuta kuin lasten askartelemat ruohokipot. tuli vähän nopeasti tää pääsiäinen. :)

  mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
 6. Tiina - koitan selvitä tästä selaamalla nettikauppoja.
  nimen omaan nopeasti : D

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!