Amalian Helmiä

26. toukokuuta 2011

Synttärit

Viimme viikonloppuna juhlittiin tyttöjen syntymäpäiviä. Valmistelut ja itse juhlat vedin sinnillä kovasta flunssasta huolimatta ja vasta juhlien olessa ohi huomasin nuhan pahentuneen poskiontelotulehdukseksi ja tähän asti olen ollutkin aika hyytynyt.

Mutta juhlat oli ihanat. Rakastan järjestää ja hössöttää, nyt on jo mielessä ideoita ensi vuoteen. Tavallaan harmi kun tytöt ovat syntyneet niin lähekkäin ettei kaksia juhlia tarvita.

Meillä perinteisesti lauantaisin käyvät mummot ja papat syntymäpäivälounalla.
Sunnuntaisin tulevat sisarukset, ystävät ja kummit perheineen, olisi niin ihana kutsua enenmmänkin ystäviä perheineen juhliin mutta taitaisi talo ratketa liitoksistaan. Tosin tyttöjen syntympäiviä on aina juhlittu aurinkoisessa säässä ja mekkosillaan pystyi tälläkin kertaa pihalla juoksentelemaan.

Sunnuntain julien voisiko sanoa teemana oli vain nämä värit.

tytöille sattui jopa mekot löytymaan näissä ihanissa väreissä ja itse asiassa Epe pyysi tätä mekkoa, ennen kuin itse osasin yhdistää tätä jo ostetuihin kertiksiin ja serveteihin.

Kakku oli tyttöjen toive ja tämä mamma ei ole mikään kakkumaakari, mutta jos ei ulkonäöllä koreilla niin syötävää se oli.

Lapset viihtyivät pihalla puhallellen saippuakuplia

Taannoin kirppikseltä löytyyi nämä tarjouluvadit. Ruusuja löytyi tyttöjen mekoista ja muffinssivuokista.

lahjojen aukaisua


Maanantaina meillä juhli kymmenen pikkuprinsessa.
Aluksi leikittiin Epen keksimä lahjananto leikki - näin pääsivät kaikki vieraat nämekään mitä kukin toi.
Sitten lapset pääsivät herkuttelmenaan hieman hello kitty aiheiseen pöytään - tytöt kokosivat itselleen jäätelöannokset.
Karkkia ei pöydästä löytnyt, mutta sen verran hellyin että onginnasta sai tikkarin. Tytöt askartelivat kaloja ongintaa varten ja onginta suoritettiin tietysti hellokitty ämpäriä apuna käyttäen.


Pöydät ja pallot odottamassa juhlioita.Juhlissa väritettiin hellokitty värityskuvia


 ja askarreltiin rannerenkaat


 Kotiin lähtijäisiksi jokainen sai hello kitty saippuakupliksen mukaan.

Ensi vuonna uudet kujeet

7 kommenttia:

 1. Heips,

  mistä olet löytänyt noin kauniita muffarivuokia ja kertakäyttömukeja?

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva lukea tyttöjen synttäreistä, meillä kun juhlitaan ensi viikolla kolmevuotiasta pikkuneitiä :) Tyttö on toivonut vaaleanpunaista Hello Kitty-kakkua, joten sellaista teemaa löytyy meiltäkin. Itse olen muuten ajatellut koristeluissa pilkkuteemaa ja eri pastellivärejä. Mä tykkään myös kovasti järjestää juhlia, vaikka ainaa päivää paria ennen juhlia vannonkin, että en enää koskaan järjestä yhtään mitään :D

  VastaaPoista
 3. Täällä toinenkin kyselee mistä nuo ihanat kertikset ovat :)
  Sanna

  VastaaPoista
 4. Kiitos mielenkiintoinen blogi

  VastaaPoista
 5. Suloiset juhlat! Toisaalta varmasti kätevää kun voi pitää molempien lasten juhlat samaan aikaan. Säästyy myös sisaruskateudelta kun molemmat saavat lahjoja :))

  Ihana idea nuo saippuakuplat vieraslahjoiksi, sopivat hyvin tähän vuodenaikaan ja juhlien henkeen!

  Ps. Mun blogissa on nyt arpajaiset :)

  VastaaPoista
 6. Minna - ne on kuule ostettu luulajasta ja liikettä en muista, mutta ´suomessa en ole siihen törmännyt- siellä oli kaikkea ihanaa!'

  Lumina - olisi ihana järjästää vuodessa useammatkin juhlat

  sanna - niin luulajasta jostain liikkeestä : /

  Tiina - : )


  anonyymi - sepä kiva ; )

  Onaha - tuosta sisaruskateudesta - kaverijuhliin kutsuttiin molemmille kamuja ja vain aina toisen nimellä. Vanhemmalle kutsuttiin useampi kaveri, niin pari kertaa nuoremppi kyseli vieraalta omaa lahjaansa - selitä siinä sitten, että tytöillä on yhtäaikaa synttärit

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!