Amalian Helmiä

4. helmikuuta 2013

Pikaversio legoalustasta

Blogeissa on näkynyt useampikin alusta legoilla leikkimiseen.
Meillä ei ole tiloja pöytäversioon, vaikka tytöillä onkin tällä hetkellä kolme huonetta käytössä - makkari, leikkihuone ja työhuone, mutta tähän tulee pian muutos.

Meillä on Noroiltu nyt yli viikko ja siinä välissä, kun esikoinen oli jo parempana, sekä minä ja nuorempi tytöistä ei ollut vielä sairastunut askarreltiin tämä.
Nuorempi tytöistä joutuikin tiputukseen, kun ei mikään pysynyt sisässä. Reippaasti joi kyllä oksentamisen välissä, muttei se ehtinyt imeytyä. Nyt onkin sitten tuskaa saada se syömään ja juomaan.

Onneksi Legolta tuli nämä Friendsit. Olemme käyneet jo ihastelemassa 2013 vuoden uutuuksia.Tuotiin autotallista iso jemmassa ollut pahvilaatikko, josta osa leikattiin pois.
Hahmoteltiin ääriviivat

ja maalattiin sormiväreillä.

Tämä mahtuu sopivasti tytön sängyn alle johon sen voi työntää leikkien päätyttyä. Rakennelmia ei tarvitse kesken siivota pois.
Tällainen pikaversio, jostain vanerista ja rullat alla olisi varmasti kestävämpi, mutta tämä oli nopea ja helppo toteuttaa.


Meillä on tyttöjen huoneen muutos käynnissä.


6 kommenttia:

 1. kivalta näyttää teidän hommat. Mistä tuo nukkekoti on?

  terkut vauvalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana puuhailla lasten kanssa kotona - pää täynnä ideoita.

   Se on ostettu kuusi vuotta sitten Halpa-hallista maksoi sisusteineen jotain 50-60 eur - vaikka on puuta! Nyt siellä on sisässä jouluvalot.

   Poista
 2. Vauva näytti aivan nukelta ensimmäisessä kuvassa :)

  Sairastaminen on kyllä karseaa. Meillä oli pojalla ensin vesirokko, jonka jälkeen oli viikon terveenä. Nyt on kova kuume ja keuhkoputkentulehdus :/

  Kirpparikeiju
  http://kirpparikeijun.casablogit.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo aina baby born näyttää olevan : ) Voi tätä talvea ja näitä tauteja!!!

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!