Amalian Helmiä

13. maaliskuuta 2014

Buzzadoriksi?

Tietääkö kaikki mikä on Buzzador?

Eli Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan ja arvostelemaan tuotteita tai palveluja, sekä kertomaan niistä muille.

Minä olen ollut buzzadorina, jonkun aikaa. Buzzaus urani lähti liikkeellee Tapas - testauksesta, jossa kokattiin kavereille Tapaksia. 

Sitten pääsin jakamaan kavereille huonetuoksuja ja tietysti itsekkin niitä kokeilemaan. Olipa mukava jakaa niitä muille ja tietysti itselle ihan ilmaiseksi.

Mukavin testaus ehkä oli aamupalakeksit, joita saatiinkin melko läjä! Aamupala keksit ovatkin tulleet meille jäädäkseen, eli ostetaan niitä edelleen.


Samoin kävi kalaöljykapseleille, niitä käytetään edelleen. Tästä buzzauksesta saatiinkin extrapalkinto,  - 100 euron arvosta möllerin tuotteita. Eli Testi tuotteiden lisäksi osa osallistuneista saattaa saada jotain extraa :)

Kasvisruoka testi oli jännä, kun eipä olisi varmaan niihin muuten tullut tutustuttua. Kotiin tuli postissa lahjakortti, jolla niitä sai kaupasta ostaa.

Luotapinkkiin testissä päädyttiin videoimaa testaus ja tässä saatiin taas jakaa kavereille tuotteita ja itselle tuli myös iso läjä putelleja ja niitä saatuja käytetään meillä edelleen. Siitä nämä testit on myös hyviä, kun mukana tulee kattava ohjeistus tuotteen käyttöön, jota muutoin ei tuotteen mukana tule.

Luutujakin saatiin jakaa kavereilel ja niitä tuli itselle myös vaikka minkälaisia. Osa niistäkin on tullut itselle ihan suosikeiksi esimerkiksi kylpyhuonepesin. 

Jos et ole vielä buzzador, mutta kiinnoistuit voit liittyä siihen vaikka tästä suosittelijalinkistäni.
Muista täyttää tarkasti mielenkiinnon kohteet, koska niiden perusteella saat kutsuja buzzauksiin.
Muista myös, että vain osa buzzadoreista on bloggareita, että voit olla buzzador vaikket oli bloggari ;)

kutsuissa vastaat pariin kysymykseen, joilla oletko katsotaan sopiva testaaja. Muista laittaa, että KYLLÄ haluat osallistua testiin.

Jos sinut valitaa testiryhmään saat siitä tiedon. Älä hermostu jos, et heti pääse mukaan, koska buzzaus on jo aika suosittua, mutta ensimmäisen hyvin hoidetun testin jälkeen sinulla on taas paremmat mahdollisuudet päästä mukaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!