Amalian Helmiä

30. huhtikuuta 2015

Softshelliä välikauteen

Kunnon lastenvaatebloggaaja ei voi jättää välikausivaate bloggausta välistä, vaikka mennään jo pitkällä kevättä. Muuten en voi sanoa olleeni valveutunut, vaan liian myöhään heräsin tässä asiassa kevään tuloon ja meinasi olla tyttöjen housut kiven alla. Tuon ikäisille ei sitten passaa mitkä tahansa housut vaan ne jää käyttämättä jos eivät ole mieluiset. Jo syksyllä ihasteltiin tyttöjen kaverin softshell housuja, mutta silti unohdin ne hetkeksi ja niitä ei sitten löytynyt kissojen ja koirien kaan kanssa. Paitsi sitten onneksi tuli sadannen kerran kurkattua Metsolan verkkokauppaan ja siellä ne oli nämä Name it - softsell housut!

Ostan ulkovaatteet yleensä jollakin alella edellisenä kautena. Aina olen ollut tyytyväinen  ostoksiini, mutta silti merkki on pitänyt vaihdella. Aikoinaan tytöillä välikausi vaatteissa aloitettiin Reimalla ja Jonathanilla, sitten mentiin useampi vuosi Ticketin plain raineilla, sitten kokeiltiin Po.Pia ja palattiin Tickettiin ja viimeisin kokeilu on ollut Pompdeluxin softshelliä. Nytkin tilasin tytöille pompin softikset ja pojalle viime vuotinen vielä mahtuukin. 

Itsellä on ollut ulkoilupukuna softista jo useamman vuoden, mutta viime keväänä vasta tuli sitä lapsille ensimmäisen kerran hommattu takkien muodossa, mutta nyt mennään jo päästä varpaisiin softshelleissä. Ihan yksillä takeilla ei (muka - seli seli) pärjää, joten tilasin tytöille toiset takit Bootzilta, kun kivassa alessa oli ja siinä samalla tarttui mukaan niin ikään alessa ollut softshell-puku pojalle, mutta olen ollu niin tyytyväinen ostokseeni. Puku on jotenkin niin kivan mallinen. Palataan niihin tyttöjen takkeihin toisella kertaa.

Takit Pompdelux
Housut name it -Metsola
Pojan haalari name it - bootz
Tyttöjen pipot omaa käsialaa ja pojan pipo Ebbe Niilo ilosta (ovat muuten alessa siellä)

Kuvat on sunnuntaiselta pyörälenkiltä, kun kävimme ihastelemassa kansalaisopiston näyttelyä.

9 kommenttia:

 1. Mä en oo vieläkään saanut mitään koostetta tehtyä välikaudesta :D Pitäiskö? Onhan ne jo vilahdelleet tuolla blogissa muuten. Softshell haalari Minillä on kyllä kätevä mut mä taidan olla yli-pukija koska puen vieläkin sinne alle neuleen tai fleecen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mäkin laittanut villahaalarin alle. Fleese jarrua niin tuon puvun kanssa, että vaikka pukea.

   Poista
 2. Meillä on myös ihastuttu softshelliin myös housuissa. Ostin ekaluokkalaiselle viime syksynä Reiman kapeat softshell housut ja sen jälkeen mitkään muut eivät ole tytölle kelvanneet. Nuo ovat myös olleet hurjan kestävät, eikä viiden kuukauden käyttö ainoina housuina näy missään ja pestykin nuo on vain viime syksynä toppahousuihin siirryttäessä. Po.pin syksyn mallistoon pitäisi tulla myös unisex softshell housut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin, eka näitä kapeita, mutta meidän kiikastajille ei ois saanu niiden alle mitään. Pitääää käydä kattoon niitä poppeja.

   Poista
 3. Voi tuon haalarin olisin halunnut mutta mistään ei enää löydy. On vaan se tylsä turkoosi, jota en halua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuvat olleen kyllä suosittuja.

   Poista
  2. Löysinkin tuon saman haalarin mikä teillä. Nameitin omasta verkkokaupasta ja vielä -20% siellä. Jes!! Mikä on teidän pojalla haalarin koko? Miten vastaa kokoaan? Tilasin itse n. 86 cm pojalle 92 koon, toivottavasti ei ihan jätti olisi.

   Poista
 4. Tuo haalari on ihan huippu. Meillä on sama punaisella vetoketjulla ja isommalla itse valitsema vihreä takki. Housuja en ollut huomannutkaan, pitääpä käydä metsolassa :)
  -Iira-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme jos et huomannut, kun myytiin hetkessä loppuun. Sain metsästää niitä tovin ja maahan tuojaltakin loppu.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!