Amalian Helmiä

2. kesäkuuta 2009

Synttärit

Kolme päivää ollaan juhlittu tyttöjen synttäreitä. Tänä vuonna juhlinta levesi monelle päivälle ja vielä on tulossa rääppiäisiä, kun sattui monelle töitä ja lapset sairastumaan. Tänä vuonna juhlittiin prinsessa teemalla - lähetettiin kultaiset kruunukutsut ja juhlissa sai tehdä prinessarannerenkaan. Kynttilät puhallettiin linnakakusta (olen aivan onneton kakkujen koristelija, vaan tytöt oli tyytyväisiä)

Tytöt puhaltamassa kynttilöitään Löysin mielestäni ihanat lautasliinat tiimarista, minä kun en hirveesti pidä näistä disney prinsessa krääsästä : / vaikka tietysti sitäkin on meille kertynyt. kakkua syötiin kultalautasilta ja olin varannut pöydän koristeeksi "kristalleja", vaan ne ei näyttäneetkään sitten kovin kauniista. Juhlien järjestäminen on kyllä niin ihanaa, meillä kun vielä päästää yhdellä iskulla.Minulla komeilee 25 ruusuun kimppu pöydällä - 20 niistä tuli eilen kaverilta5 kommenttia:

 1. Ihanat prinsessasynttärit, kakkuhan on tosi kiva!

  Onnea tytöille :)

  VastaaPoista
 2. Onnea,onnea,onnea!

  Meillä olis kanssa synttärien järjestelyä, isot neidit täyttää 6 vuotta. Näillä näkymin ainakin kolmessa erässä on juhlia, jos edes yhden viikon aikana sais juhlittua. Teemalin aivan kateissa, pitäisi olla prinsessaa, ötökkää, Peppiä. Milläs yhdistäis?!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Ihanat juhlat teillä on ollut! Minultakin on tilattu kesäksi sekä prinsessa- että merirosvosynttärit.

  VastaaPoista
 4. ihania prinsessoja. :)

  hauska kakku!!!

  VastaaPoista
 5. Jossain näin kakun joka oli hauskasti jaettu eri teemoihin, kun toinen juhlittava oli tyttö ja toinen poika - vaan en nyt tähän hätään löytänyt

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!