Amalian Helmiä

7. heinäkuuta 2009

wanhaa

Tänään oli lehdessä ilmoitus vanhan maatilan irtaimiston myynnistä. Numeroon ei tahtunut läpi päästä niin oli varattuna ja suosittu. Miehen työpäivän jälkeen kun vihdoin päästiin katsomaan mitä oli jäljellä löydettiin nämä. Huoh, Siellä olisi ollut ihania sivustavedettäviä ja kommuutteja, mutta kaikki jo varattuja.
Vanha ompelukone, mutta ei singeri. Siellä oli toinenkin kone joka ilmeisesti oli singeri, mutta se oli huonommassa kunnossa ja tässä ihastuin tuohon suojakupuun joka tulee heti käyttöön - muulle en vielä tiedä mitä teen. Yksi maitotonkka oli unohtunut nurkkaan, muut oli menneet kuin kuumille kiville.

Hylly joka pääsee fiksin jälkeen tyttöjen leikkimökkiin. Nämä kaikki 40euroa ja kolikot lompsan pohjalta päälle. Kirpparilla halvemmillaan oon nähnyt maitotonkkia 25 eurolla. Pientä askarretta, kun ei tämän muuton takia päässyt käsiksi vielä siihen mummolan aitassa odottavaan pari pulpettiinkaan, onneksi mummo on laittanut Veeruskan sängyn kuntoon ja neiti pääsee vihdoin uudessa kodissa "uuteen" sänkyyn ja pois pinniksestä (on siitä sentään pinnoja irrotettu)
1 kommentti:

  1. Hienoja löytöjä! Mitäs sillä kannella meinaat tehdä?

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!