Amalian Helmiä

18. kesäkuuta 2010

Ostelut
Yhtään ale vaatetta en ole ostanut tai tilausta tehnyt - olenkohan tulossa sairaaksi : ), mutta
reissusta nyt jotain lähti mukaan.

Po.pista perus huppari Epelle - Veerulle löytyy jo Epen entinen, joka on vielä uuden veroinen. Ois kait sieltä voinut vaikka mitä ostaa, kunnes tajusin että parin viikon päästä tullaan uudestaan, joilloin on jo alet alkaneet.


AmandaB.stä jotain pientä - nuo lahjakassit oli 30senttiä kipale - ois kait niitä voinut hamstrata vaikka kuin.


Myös jotain isompaa - vaaterenki ollut hakusassa kohta kymmenen vuotta  ja nyt löyty kiva - ei roiku puvut enää kaapinovissa.


Tärkempänä nämä - koko salen leipähylly tyhjennettiin. Olemme asuneet pienen hetken Savonlinnassa ja sieltä parhaimpana muistona tämä Suomen paras leipä.

5 kommenttia:

 1. Näyttää ruisleivältä tuo viimeinen, vai? Ootko maistanut Meriläisen leipää, 100-prosenttista ruista? Se on meidän perheen suosikki!

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen vaaterenki! Tuon kehtaa hyvin jättää ihan näkyvälle paikalle tyhjänäkin :)

  Ja toi leipä on niin hyvää! Siitä tulee mieleen mummulani, jossa muuta leipää ei syödäkään.

  VastaaPoista
 3. Mukava reissu teillä!

  Mistä tuollaisia jätskisuojia saa? Ovatko oikeasti toimivia?

  VastaaPoista
 4. Minulla on sama ongelma ale:n kanssa, ei vain oikein kiinnosta. Laurettessa kävin mutta saattaa jäädä kyllä aika vähiibn muuten.

  Tuo leipä on maailman parasta! Prismoihin sitä tulee aina tiistaisin sekä perjantaisin ja yleensä sillon lähtee mukaan kun on tuoretta ♥

  anana

  VastaaPoista
 5. Maria - ollaan kuulemma syöty myös meriläistä, muttei kuulemma vesä Marskille vertoja ja on kuulemma vähän eri tyyppistä.

  SiniK - ei mekään syöty 8 kuukauteen kun tuota, kun savossa asuttiin.

  Vekarus - se on tilattu http://www.vauvauva.fi/index.php sta. Me on syöty vasta mehujädejä ja niillä toimi - eniten odotan niiden estävän suklaapalasten valumisen, kun ne ei tahdo lähtä pesussa.

  Anana - Tosiaan, ei vain kiinnosta, kun yleensä suunnitten täyttähäkää seuraavaa vuotta.
  Parastahan se on tuoreena, mutta jos kerran kymmenessä vuodessa sitä pääsee ostamaan niin voi ostaa pakkaseenkin (muutosta on nyt kahdeksan vuotta ja ei olla sen jälkeen savossa käyty).

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!