Amalian Helmiä

9. lokakuuta 2010

Saappaista

Legolinnan rakennuksen verran surffailun tulosta.
Ei liian "naisellista" (jotta pysyy ukkojen perässä töissä ; ) ), muttei ihan turvasaappaatkaan. Persjalalle pitää edes jonkun verran olla korkoa. Nahkaa. Varressa leveyttä: jotta passaa 36.n jalkaan, kun kuitenkin muuta kokoa piisaa jonkun sentin yli 170 ja sitä myöten pohjettakin.
Ei ole kiva jos käy niin kun tässä kerran, kun tulin sovittaneeksi ylipolven saappaita, että nuoren myyjäpojan piti kiskoa se pois jalastani.
Ei vieläkään niitä täydellisiä, mutta jotain tänne päin


2 kommenttia:

  1. Täydellisiä saappaita minäkin metsästän.. Pohjetta riittää vaikka muille jakaa joten se tuo lisähaastetta. Ellokselta olen tilannut kolmet eri saappaat ja palauttanut kaikki.. Ei kuitenkaan mitkään noista kuvissa olleista, meillä kävi vain korottomia malleja. Kaikki olivat liian kapeita ja pikkuvarvasparkaa puristi kamalasti. :-( Muutoinkin olivat hintaansa nähden luokattoman huonoja! Viimeisimmät maksoivat 169e joten luulisi sillä hintaa jo työn jäljen olevan hyvää ja materiaalit laadukkaita?!) Metsästys jatkuu... (ja toki suutari voi sitten vartta venyttää tarvittaessa)

    VastaaPoista
  2. Minä juuri tilasin yhdet saappaat testimielessä ellokselta. Eivät olleet täydelliset kuvassakaan, mutta alekoodilla niin halvalla sai - saa nähdä sopivatko edes...

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!