Amalian Helmiä

30. lokakuuta 2010

Palmikot

Eilen katkesi niin äidiltä kuin Epeltäkin pitkät pätkät palmikoista. Tänään taas päällä oli palmikoita.


Molempien hiukset lyheni vähintän viitisentoista senttiä - äidiltä ehkä vähän enemmän.
Molempien palmikot on HM:ltä.


Nämä neuleet oli verkkokaupasta heti loppu minun koosta. Haluaisin palavasti tytöille samanlaiset palmikkoneuleet, jotka oli heti loppu verkkokaupasta myös tyttöjen koista. Zeppeliinin HM:lle ei ainakaan vielä ollut tullut niitä lastenpuolelle, mutta jos joku huomaa niitä tulleen niin olisiko ihana, että kävisi minulle siitä vinkkaamassa, joilloin salamana kotiuttasin meidän tytöille ne myös.

Loppuun vielä kuva miltä epen hiukset näytti eilen juuri ennen parturille menoa. Veeruskalta piti tasapuolisuuden vuoksi lyhentää otsista.

6 kommenttia:

 1. Uusi lukija täällä ilmoittautuu jos bloggeri antaa lukijaksi liittyä. Nykyään vain erroria heittää jo monena päivänä.

  Blogisi vaikuttaa kivalta ja jäämpä sitä seurailemaan : )

  VastaaPoista
 2. Oi tuo sun neule näytää kivalta. Ja Veerun polkka, niin reipas.

  VastaaPoista
 3. Bellabambino - itse liityin omaani äsken testimielessä liittyä ja ei ollut ongelmaa. onko ongelma vain mun blogissa vai muissakin?
  Voi harmi!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Olen täällä aina välillä käynyt vierailulla ja nyt jäin lukijaksesikin! Ostin muuten eilen samaisen palmikkoneuleen kuin sulla, vieläpä saman värisenäkin : )!

  VastaaPoista
 5. Oi, lyhenipä teillä hiukset reilusti! Meilläkin pitäisi käydä lyhentämässä - tyttöjen hiukset on koko ajan niiiiiin takussa. Ja meillä on vielä kaikilla niiiiiiiin ohuetkin hiukset, plääh.

  Kauniita palmikkoja teillä! Tuo H&M:n neulemekko on meillä Nellin suosikki - haluaisin sen about joka päivä eskariin päälleen. Aika nopsaan vaan nyppyyntyikin =/ Siksi tilasin jo uudenkin :D Harmi vaan että koot tosiaan alkaa olla lopussa.

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne suunnalle!

  VastaaPoista
 6. Anni - ite tykkään mallista ja ois voinu panostaa myös laatuun jos ois muualla vastaavaa ollu tarjolla - nyt täyty tyytyä henkkikseen.

  cosycottage - valittavista väreistä ehdottomasti paras ; )

  Marja - melkein hirvittää kuinka epen tukka lyheni, mutta ei anna laittaa kuin pannan niin pakko oli leikata. Epellä on hiukset tulleet isäänsä ja ovat tosi paksut, tosin polkkana eivät näytä enään niin paksuilta, mutta ei puhettakaan mistään lasten hiusrenksuista tuohon tukkaan.
  Ne palmikkoneulepaidat olivat menneen varmaan heti, kun muka koitin nopea olla - koitan kytätä niitä tuolta liikkeestä. Epekin tykkää mekosta vaikka muuten pitäisi vain gollareita ja trikoopaitoja ja niiden pitäisi vielä olla turkooseja.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!