Amalian Helmiä

11. tammikuuta 2011

Tinttua ja takkia


Meidän Tintut kotiutui vihdoin eilen mutkien kautta.
Nyt sitten odottelemme pakkasia ja taisihan se pakastuvaa loppu viikoksi luvata.

Ruottin reissulta HM.ltä oli pakko ostaa tämä takki - hinta pakotti siihen - 10 euroa.

Laatikossa meidän Besta - leikkihuoneeseen.

HisHis

PörröäSieltä HM.ltä lähti myös samasta syystä pakotettuna takki ensitalven kakkostakiksi - vaikkei sitä ykköstakkia ole ostettuna.

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia. Pitäisi itselläkin lähtä nuita vaatekauppoja kierteleen, mutta ei millään jaksaisi. Hirmu väsymystä ilmassa :)

  VastaaPoista
 2. Johanna - minä en taas jaksa nyt kiertää sisutuskaupoilla - vuorotellen nuo innostukset menee. Vaikka järkyttävä järjestely into päällä, mutta loppuu päivästä tunnit!

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän, kyllä tolla hinnalla on jo pakkom 3. tai 4. takkikin ostaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo hatut ja tuo takki (musta) on myös ihanan mallinen. Meilt löytyy samanlaiset takit vaaleenpunaisena ja ne on suosikit.

  Torstaina 28. lokakuuta 2010 kerroit virkatusta matosta ja että vanhasta avotakasta löytyy siihen ohje. Voitko kertoa mikä avotakka on kyseessä? Matonkudetta on jemmassa, mutta ohje puuttuu...

  VastaaPoista
 5. Tiina - tytötkin on tykänneet

  Anni - niin vaikkakin henkkamaukkaa

  Reitsu - vaaleanpunainen mullakin oli eka kädessä, mutta mies halusin mustan ja onneksi koska epe on tykännyt kovasti kun on äitin kanssa sami - jota en kyllä ite muistanut ollenkaan.
  Siinä avotakassa ei ollut ohjetta vaan mainnos liikkeestä joka teki niitä, mutta lehti on jo varmaan mennyt eteenpäin : (

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!