Amalian Helmiä

4. maaliskuuta 2010

Samikset


Joskus vainnoin, etten pukisi lapsia samanlaisiin vaatteisiin. Vielä, kun perheeseen syntyi toinen tyttö luulin, että samanlaisia vaatteita ei heidän päällään ainakaan yhtä aikaan näkisi. Vannomatta paras. Toisin kävi, kun Veeruska siirtyi käyttämään reilu vajaa kaksi vuotta sitten isompien lasten tai siis 86 kokoa. Kaupassa nähdessä ihanan vaatteen iski valinnan vaikeus kummalla sen ostan ja varsinkin jos juuri tietty väri miellytti ei voinut ostaan muutoin samanlaisia, mutta eri värisiä. Silloin lähti liikkeelle pukea tytöt samalla lailla tai saman tyylisesti. Parhaimmillaan liityn itsekkin samaan sarjaan... samalla merkillä, värillä tai tyylillä, kuten tänään.
Toki tytöt kotosalla pyörii millon missäkin vaatteissa. Varsinkin kun Epen kanssa olemme sopineet äidin valitsevan vaatteet muualle, kun epe itse valitsee kotiin - näin olemme välttyneet monelta riidalta. Veeruskahan mieluiten pukisi siskon vaatteet olisi se vaikka ihan samanlainen, kuin itsellä.


Kuvailtiin ennen kerhoon lähtöä

tytöt popin yläosissa ja itsellä peakia, veerulla espritin farkut, Epellä HM.n.

ei montaa onnistunutta kuvaa tullut.


2 kommenttia:

  1. Mä oon täällä blogimaailmassa ihastunut tähän, että puetaan samiksiin. 2-vee nuoremman siskon kanssa meidän puettiin pieninä samiksiin ja on ihana nyt katsella niitä kuvia, silloin se tuntui joskus mälsältä..

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään pukea meidän tytöt samankaltaisesti, tosin ei nyt aina ihan identtisesti. Tosin välillä tuntuu menevän vähän liian haastavaksi, jos vaatemäärän haluaa pitää kohtuullisenä, kun lapset kasvaa kuitenkin niin eri tahtia. :)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!