Amalian Helmiä

3. maaliskuuta 2010

Haaveita

Nanna blogissaan kyseli, että mitä tekee mieli?

Mistä haaveilen? Mitä haluaisin?

Tietysti päällimäisenä on olla terve ja ennen kaikkea, että lapset saisivat olla terveitä.
Innolla odotan töihin paluuta ja toivon, että saisin työpaikkani pitää, koska sielläkin on monet yt ehditty pitää. Pelko työpaikan menettämisestä ei ole enää niin vahva, kuten ennen lapsia kun jo yt- neuvotteluja pidettiin. Onhan sitä elämässä nyt niin paljon muutakin. Mahdollisesti antaisi lopullisen sysäyksen uudesta ammattihaaveesta, joka tässä on kasvanut ja kasvanut. Ei voi puhua ura haaveesta, kun en olisi menossa ylös vaan pikemminkin sivulle vähän eri tekniikan alueelle.

Näille haaveille uutta näkökulmaa on antanut enoni, joka sairastaa syöpää ja elinaikaa on annettu jos hyvinmenee kaksi viikkoa tai jos tosi hyvin jopa kaksi kuukautta. Sairaus on edennyt nopeaa, ettei haaveita ole ehtinyt toteuttaa. Eno on alle kuudenkymmenen ja aina tehnyt vain ankarasti töitä. Työssä jossa ei juuri lomia tunneta. Minulle on tullut kova harmitus, kun hekin ovat rakentaneet elämää eläkepäiviä odottaen, eikä työn hedelmistä ole ehtinyt nauttia. Äidilleni olenkin puhut, että koittaisi hakea osa-aika eläkkeelle tai vuorottelu vapaalle, jotta jaksaisin paremmin ja tehdä itselle mielekkäitä juttuja. Nauttisi hieman, humputtelisi, vaikkei pihille luonteelleen mitään voi : ) Minä olen saanut nyt nauttia ollessani kotona jonka tietysti myös pihihkön luonnekkin on mahdollistanut. Toivon, että saisin vielä joku päivä olla uudestaan kotona. Kotona olo olisi varmasti taas ihanaa, kun on saanut olla välillä töissäkin. Olen ajatellut, etten olisi niin kauhean pihi vaan nauttisin nyt, tällä hetkellä ja olenkin jo höllännyt.

Suuria matkustus haaveita meillä ei paljoa ole. Lähinnä halusin matkustaa kesällä Jyväskylään ja Joensuuhun. Parin vuoden sisällä voisi tehdä isukin kanssa pidennetyn viikonloppu loman Tukholmaan tai Kööpenhaminaan.

Tavaroita mitä haaveilen on uudet keittiön tuolit, ehkä kartellin. Uudessa stoccan kuvastossa oli ihana Tigerin laukku. Tytöille gantin, Hilfigerin tai laurenin valkeat tai vaaleanpunaiset pikee paidat.Itselle Dieselin farkut ja Gantin paita. Haaveilen pihalle pergolasta ja huvimajasta, kunhan nyt sai muut pihatyöt alulle, jos joskus tuo lumi sulaa.


Mistä te haaveilette? Mikä on seuraavaksi ostoslistalla? Vai varaatko matkan?
Olisiko sittenkin vuorotteluvapaa tai hoitovapaa paikallaan? Meneekö auto vaihtoon vai varaatko ajan kampaajalle?

2 kommenttia:

  1. Hieman suurempia ovat meidän haaveemme kuin kampaajalle meno =) Haaveilemme omakotitalosta no toista vuotta. Sopivaa ei vielä ole löytynyt, joten rivitaloneliömme on riitettävä. Ja vielä isompi haave on ihan oikea fyysinen lastenvaatemyymälä. Jälkimmäinen haave vain on toooosi kaukana, mutta jokin haave on oltava vaikka ei välttämättä edes koskaan toteudu. Kun edes sen talon saisi, sillä meillä loppuu 5 henkisessä perheessä tila kesken :(

    VastaaPoista
  2. Nyt on kyllä ainakin meillä päin sellainen aika, että sopivaa taloa on vaikea löytää. Jos mää voittaisin lotosta voisin pistää pystyyn sisustus ja lastenvaate kaupan, mutta todellisemppi haave ois omaan alaa liippaava tm, johon siihenkin tarviis eka vähän koulutusta.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!