Amalian Helmiä

28. maaliskuuta 2011

VälikauttaLaitettiin meidän välikausi riviin.

Järkyttävää ihmiselle joka ei ole aina oikein ymmärtänyt koko välikautta vaan sitä on menty kaverin lapsen vanhoilla ja sen päälle vielä kahdenkin pitämällä vanhoilla. Me ollaan oltu kurahoususakkia.
Ekat uudet on toissa vuonna ostamini ticketin puku niin joo olihan veerulla silloin joku superale takki + vuorikurikset.

Sitten tehtiin niistä kasa.
Jos henkäisit kauhistuksesta : ),
niin läjässä on saatuja, vanhoja (sopivia), "törkeästä" alesta, pari vuotta sitten hamstrattu "törkeästä" alesta, varta vasten kevääksi ostettut, nekin alesta.
Hassustikuuitenkin kävi, tunnustan.

Sanokaa, että kaikkia tarvitaan : D

kohta kaatuu

Siihen levisi

tarttee alkaa tonkimaan laatikoita asusteiden suhteen.Jos teillä ei ole vielä välikausipukua tai tarvitset varapuvun tai kaverin lapsi tarvitsee tai vaikka lapsen serkulla ei ole vielä pukua niin äkkiä tänne.


5 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä välikausivaatteita. PItäisikin pian tehdä samanlainen postaus omaan blogiini.

  Ja muuten, jos joltakulta puuttuu vielä sadeasu, kannattaa osallistua minun blogini lukijoille tarkoitettuun arvontaan :) Aikaa osallistua on tämän kuun loppuun.

  VastaaPoista
 2. Niin se kaatuu, kohta nähdään sitten millainen se tarve tänä keväänä on, viime keväänä mentiin jotenkin hurjan nopeasti topasta jo takittomaan kauteen, mutta nyt taisi joku professori povata kylmempää kesää!

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans välikausipostaus poikien osalta tulossa kunhan saan aikaiseksi... kuvatkin on jo otettu :))))

  VastaaPoista
 4. Lumikettu- näitä postauksia tehdessä on sekin hyöty, että tulee samalla perkattua niitä varastoja - minun pitäisi kaivella sitä kesävaate laatikkoa

  Anni - kun vielä ei näytä tuo kevät tulevan ollenkaan - tänään -18 pakkasta! Minä saatan olla koko kesän töissä, ettei niin harmita jos tulee kylmempi kesä

  Heli - eli sitä ootellessa ; )

  VastaaPoista
 5. Iso kasa :) Välikausi on musta aina hankala, en oikein välitä ostaa kovin kalliita ulkovaatteita kevääksi. Viime keväänä lapset esim. petsailivat terassia isänsä kanssa, siinä menivät asut ja kumpparit.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!