Amalian Helmiä

29. marraskuuta 2011

pikkujoulumekot

Meillä oli sunnuntaina liiton järjestämät lasten pikkujoulut Hoplopissa, jopas oli hauskaa.

Vielä mahtui päälle nämä viimme talviset Kappahllin velour mekot.
Nuorempi neiti halusi välttämättä Po.Pin ruskeat polvisukat vaan valkoisen kanssa sopii kaikki.

Oletteko nähneet missään tänä vuonna vastaavan näköisiä mekkoja?

Jos jollakin on jäänyt pieneksi ja raaskii luopua tällaisesta valkoisesta 122/128 kokoisesta mekosta, niin täällä olisi ostaja ehdokas valmiina!




9 kommenttia:

  1. Pikaisesti vain kommentoin että mielestäni samoja mekkoja oli, mutta sinisenä ja fuchsiana, muistaakseni. Itsekin ostaisin isomman valkoisen jos olisi saatavilla...

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Samaa mekkoa oli pinkkinä/fuksiana ja tummansinisenä Kappahlilla jo aiemmin syksyllä.

    -päivi

    VastaaPoista
  3. Anana - ne on varmaan menneet nopeaa, kun en ole ehtinyt huomata. Valkoisena minäkin milelellään ottaisin tuo punainenkin oli pakkorako, kun ei ollut kuin yksi valkea jäljellä.

    Päivi - sininen oisin noista kahdesta varmaan valittut. Minä en ole huomannut niitä ollenkaan : (

    VastaaPoista
  4. Heippa! Ainakin Seinäjoen Kappiksessa oli niitä sinisiä ja pinkkejä mekkoja vaikka kuinka paljon jäljellä viikko sitten.
    Meillä on kanssa valkoinen ja punainen viima talvelta ja onneksio mahtuvat vielä tänäkin talvena! Meillä koko 122/128, mutta lähtee kyllä vatsa keväällä myyntiin ;)

    VastaaPoista
  5. Meilläkin on tuo valkoinen mekko viime vuodelta ja onneksi mahtui päälle vielä tänäkin vuonna. Se onkin yksi talven suosikkimekoista <3! Punainen ja valkoinen rinnakkain näyttävät kyllä tosi kivoilta!

    VastaaPoista
  6. :) Meillä oli juuri nuo samannäköiset mekot joulukorttikuvassa siskoksilla vkl:na. Postaus tulossa (kultasisko.blogspot.com) lähiaikoina. Meilläkin juuri menee 110/116 cm eskarilaiselle, mutta on se aika tunika jo ;)

    VastaaPoista
  7. mä tilasin juuri pikkumineasta saman tyyliset velourmekot omille tytöilleni =) oli mustikansinistä, vanhaa roosaa ja valkoista!

    VastaaPoista
  8. Heippa, meillä valkoisena viime vuodelta tuo sama mekko. Ihan hiljattain (viikko takaperin?) löysin alerekistä saman mekon tummansinisenä 7 eurolla! Ja alerekki oli samoja mekkoja pullollaan. Kannattaa ainakin käydä kurkkaamassa, jos on kappis lähellä.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!