Amalian Helmiä

19. kesäkuuta 2012

Metsola alettaa

Metsolakin näyttää alettavan. Oltiinkin tässä tekemässä lähtöä Zeppeliiniin. Vois kurkata ainakin:

Villervallan svetari esikoisella

saman merkin pökät samalle tytölle

Tämäkin takki ois ihana

Tätä Metsolan mekkoa täytyy testata päälle miltä näyttää


Småfolkillakin aika kivan mallinen mekko

Samalla täytyy katsastaa Po.Pin ale ja Anton& ninan kantis ale jossa kaikki normi hintaiset -40% vielä tämän päivän - onkohan Benettonin teeppareita yhtään jälellä.

edit. Häh, nyt oli netistä ale hinnat kadonneet. Liikkeessä kävin ja tuotteita ei oltu ehditty hnnoitella, mutta alessa oli melkein kaikki vissiin. Ei vaan jaksanut keskittyä enään shoppailu reissun loppusuoralla

Edit 2. Ei ole vieläkään Metsola "korjannut" hintoja takaisin nettikauppaan. Tuo villervallan anorakki/takki oli eilen alle 30 eur ja liikkeessä sanoivat, että Vilervallat -20%. Ajattelin, että no netti kaupassa oli paremmat alet en sitten osta ainakaan vielä liikkeestä. Nyt ne ei oo netissa alessa ollenkaan vaikka fb.ssä sanovat, että samat hinnat molemmissa - HÄH?


2 kommenttia:

  1. Minä menin kanssa tämän sinun postauksesi innoittamana vilkaisemaan Villervallaa nettisivuilta mutta ei ne tosiaan olleet alessa. :( Toivottavasti ale hinnat tulevat takaisin, olisi pari Villervallan juttua jota vähän haaveilisin meille. :)

    VastaaPoista
  2. Kävin FB.ssä metsolan sivuilla ihmettelemässä, enkä ollu ainoo. Liikkeessä kans kyselin, että onko ale sama kun eivät olleet vielä merkanneet - sanoivat, että samat hinnat. Just villervallaa mää oisin hommannu.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!