Amalian Helmiä

15. marraskuuta 2012

Tämän joulun paketit - paketointi

Aloitin paketoinnin, kun on tuota ylimääräistä aikaa...


Clas ohlsonilta hain paketoimisvälineitä. Tuonne kaupunkiin tulee lähdettyä niin harvoin, kun melkein kauken saa tuolta ostarista. Voi sieltä Clasulta olisi voinut ostaa vaikka mitä - ne blogivalot ja kait se metallinen korikin alkaa olla jo monessa blogikodissa - jäivät kuitenkin odottamaan seuraavaa kertaa.

Minun  ekat teipitkin löytyi sieltä, dymo olikin jo vanha, mutta tarvitsi lisää nauhaa. Mukaan tarttui myös kivat aakkosleimasimet. Kakku- ja voimapaeri ovat tiimarista.


Tällaisia paketeita meidän tonttupajalla syntyi.

Nyt on kummilasten lahjat valmiina. Omien lasten paketit täytyykin paketoida erilaiseen paperiin, vaikka kyllä tytöt tietää, että lahjoja antaa muutkin kuin pukki ja näitäkin tehtiin yhdessä.13 kommenttia:

 1. Tosi kauniita! Miten oot kiinnittänyt tuon kakkupaperin, ilmeisesti ihan liimalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, liimattiin erikeepperillä, että pysyy pukin säkissäkin paikoillaan : )

   Poista
 2. Ihanan yksinkertaisia mutta kauniita!
  Taidan napsia vinkin itselleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan - sekin vielä hyvä juttu, kun voinee laittaa paperin keräykseen toisin kun ne värjätyt lahjapaperit ja nauhat.

   Poista
 3. Upeita paketteja! Onko clasulla on kivoja tuotteita myynnissä. Tässähän täytyy tehdä kohta kauppareissu sinne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clasulta löytyis kyllä vaikka mitä!!

   Poista
 4. Olen jo jonkin aikaa stalkannut blogiasi mutta en laiskanma naisena ole jaksanut kommentoida mitään. Sorryyy! Mutta nyt päätin tormistua ;)

  Nättejä paketteja olette tehneet! Kivan simppeleitä.
  Ostitko noi teipitkin Clasulta? Mulla uhkaa akuutti teippivaje niin pitäisi jouluksi uusia ostaa. Oliko noi minkä hintasia siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kun ei milloinkaan - kieltämättä on paljon kivempi, kun joku jättää kommenttia, kuin ihan yksin puhelu.

   Juu sieltä on myös teipit - kolmen setti maksoin 4 ja jotain - en tiedä onko erilaisia, mutta silloin oli vain mustavalkoisia - joit atarvittiinkin

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!