Amalian Helmiä

15. tammikuuta 2014

Äidille

Eilen tuli surautettua itselle ompelukurssilla tunika. Leikoin kankaan jo etukäteen samaa kaava muokaten mitä olen käyttänyt meikkoihin. Muokkailin sitä omasta päästä - helmaa lyhentäen ja leventäen lisäillen hiharesorit ja helmakaitaleen. Kankaana tähän kokeiluun oli tuollainen edullinen kakkoslaadun Metsolan kangas. Jännityksellä odotin minkälainen siitä tulee, mutta olin kyllä super tyytyväinen tähän!
Vitsit, tällainen poropeukalon käsistäkin tuli itselle näin mieluisan mallinen vaatekappale.


Tytöillä on tästä samasta kankaasta tehdyt valmisvaatteet, tunikat. Nyt voidaan taas samistella.


PS. luin ainutlaatuinen blogista, että tänään on käytä hääpukuasi päivä ja piti ahtautua siihen. Tytöille olinkin aikaa sitten luvannut, että kaivetaan äidin haapuku joskus esille.

4 kommenttia:

  1. Hääpuku varmaan mennä sujahti hyvin päälle ;) Tää on tosi magee!! Jos oisin lähempänä ja pääsisin aina sovittaan, teettäsin kyllä sulla itelle mamma tunikan ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis ala osa meni, mutta ylä osa öhöm jäi selästä auki... Jos saisin hommattua sen oman koneen niin voisin tekasta. Kurssilla, kun tekee niin tyttöjenkin vaatteita pitänyt seuraavilla kerroilla parannella, kun ei oo vainu samalla sovittaa - liian pitkät hihat tai liian levee vyötäröresori.

      Poista
  2. Ihana! Jos jotain toivoisin niin itselleni myös ompelutaitoja. Saisi näppärästi vahoista vaatteista uusia tai ihanista kankaista tehtyä ihan kokonaan uudet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kiinnostaa niin kannattaa lähteä johonkin kurssille - ei oo yhtään vaikiaa.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!