Amalian Helmiä

3. toukokuuta 2009

Osteltuja

Pitkästä aikaa shoppailuraporttia ja onhan sitä jo jotain taas kertyny.Lähinnä oon valmistautunut ensi syksyyn/talveen ja ajatukseen harmaista, vähemmän värikkäistä vaatteista. Vielä haluisin ainakin harmaat leggarit ja aluspaidat tytöille ja harmaat neuletakit tai sitten alan itse kutomaan - onhan tässä aikaa ja ihanan mallinkin olen jo löytänyt. Liivihameet ellokselta

Raita trikoot ellokselta, sopivat vaikka jo aijemmin hankkimiini HM.n farkkumekkoihin



HM.ltä kesäkengät, samassa paketissa tuli jo aijemmin esittelemäni hellokitty tunikat.Ellokselta raitatunikat, joista köyhtyi jopa 6euroa kipale. Harmaat ihanan pehmeet kangashousut Oulun HM.n kaupasta.

Cittarista kangaroossin lenkkarit veeruskalle, Cittarissa oli muuteln lauantaista sunnuntiahin kaikki kengät ja ulkoiluasut -30%. Jospa nyt Veeruskakin suostui laittamaan kengät jalkaan toisin kuin taannoisella kerhoreissulla olisi halunut Epen vilkku kangaroossit ja lopulta piti lähteä ilman kenkiä.



Olen jonkun aikaa kyttäilly huuto.netistä Epelle villahaalaria tuloksetta. Eilen kävin järkkäämässä kirpparipöytääni ja mukaan lähti Epelle uuden veroinen villahaalari ja yllätys kassalla oli suuri, kun myyjä oli juuri laskenut hintansa puoleen ja jo ennestään halpa haalari maksoi 2,5 euroa!



Ja haalaria viedään


Elloksen paketista kotiutui myös jotain äitille. Toukokuisiin häihin aijon sonnustautua aijemmasta jakkupuku tyylistäni poiketen hempeästi mummon hartiahuiviin ja mekkoon. Tarvitaan siis uudet kengät vanhojen piikkikärkien kaveriksi. Nämä kengät olivat 6euroa halavat. Kuvassa myös äitin uusi kesäpussukka, hieman hempeuttä siinäkin.
Jotain uutta tapahtui myös torstaina, kun iskän kyydissä matkattiin naapurikaupunkiin. Iskän tehdessä töitä menttiin me kirpparille... olen ihan hurahtanut niihin. Äiti osti elämänsä ekat vaatteet itselleen kirpparilta.

Tää hame oli niin jänskä



Tämä vyö taas niin ihana .




Kesäistä keveyttä

Pilkkuja ja pitsejä äidin uuteen tyyliin.


7 kommenttia:

  1. Kiva että olet hempeyttämässä tyyliäsi=) Siis onhan se voimauttavaa välillä "luoda nahkansa".

    Minäkin ostin kirpparilta itselle tänään, käyppäs kurkkaamassa;)

    (Mä en muuten osaa aatella syksyä vielä ollenkaan!!!)

    VastaaPoista
  2. Kivoja vaatteita tytöille ja ihania löytöjä olet tehnyt!

    VastaaPoista
  3. Juu ostelkaa te vaan syksyksi vaatteita, minulla on kesävaatteetkin vielä kaupoissa. Alesta sitten.

    VastaaPoista
  4. Minä ostin jo tämän kesän vaatteet viime kesän alesta : ) Valtaosa osa ostamistani vaatteista on tytöille isoja ja tulevat käyttöön vasta myöhemmin, tietysti pitää jotain kausi ihanuuksia ostaa just sopiviakin.

    Lähtee katsomaan Jarnan ostoksia - - >

    VastaaPoista
  5. Moi!
    Ihania ostoksia tosiaan.
    Mistäs olet tuon ihanan pussukan ostanut? ja oliko niitä muun värisiä?

    Kunpa itsekin osais kattella myös kirpparilta vaatteita. Essillehän joskus olen jotain ostanutkin, mutta itselle ei osaa...

    Milloinkas ne tyttöjen synttärit muuten olivatkaan? Olin muka laittavinani ne kalenteriin, mutta enpäs tiedä kenen kalenteriin ne laitoin kun ei ainakaan omassani ole :/

    -Tiia-

    VastaaPoista
  6. Tiia - pussukka on halpahallista ja makso maksimissaan 2euroa ja tais olla muitakin värejä mutten oo varma - kätsy jos ei halua ottaa käsilaukkua mukaan ja ei oo taskuja niin tohon mahtuu kukkaro ja kännykkä.

    En oo minäkään ennen ostanu, enkä kyllä oo ees katellu, mutta nuo on kaikki samasta loossista - vissiin joku pisti vaatekaappinsa uuteen uskoon, kun ois ollu vaikka mitä ihania.

    Juhlat on sitten kuun vaihteessa sunnuntaina olikohan se 30 päivä.

    VastaaPoista
  7. ihania vaatteita. ♥

    mäkin tahdon..... :)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!