Amalian Helmiä

16. toukokuuta 2024

vaaleanpunaiset prinsessasyntymäpäivät 18-vuotiaalle

 




Vuosi sitten juhlimme esikoisen täysi-ikäistymistä. Hän halusi tietenkin vaaleanpunaiset prinsessasynttärit. Meidän tyttöjen syntymäpäivillä on neljä päivää eroa, eli samalla juhlittiin tietenkin myös siskon 16-vuotisjuhlia. Esikoinen osasi alle kolmevuotiaana Prinsessa ruususen sadun ulkoa. Leikeissä hän itse oli tietenkin Ruusunen ja pikkusisko Pahatar - sillä teemalla mentiin siin nämäkin juhlat.
Taas pääsivät pikkumaljakot ja pullot käyttöön. Pulloihin laitettiin tertturuusuja ja ropoteltiin maljakoita pitkin taloa. Kannattaa kaikki säästää, kun tyttöjen 2 ja 4 vuotis syntymäpäiville ostetut prinsessat pääsivät kakun päälle - toki niillä on tässä vuosien varrella leikitty paljon. Kaivelenkin kattauksiin ja koristuksiin monesti lelulaatikoita. Työtn kymppisyttäreille ostetut kruunutkin tuli taannoin säästettyä ja ne pääsivät taas käyttöön.




Tarjoilut sankari loihti täytekakkua lukuunottamatta itse. Osa oli vegaanisia, kuten jo siskon rippijuhliin tehty voileipäkakku.



Ihana kukkaloisto!

Vieraiden kanssa kuvia otettiin kehysten kera. Nämäkin kehykset ovat ollee monissa juhlissa kuvausrekvisiittana. Muuten kehykset on toisen tytön huoneen seinällä ja hänellä on sen sisällä vaihtuva taidenäyttely.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!