Amalian Helmiä

2. tammikuuta 2012

Pojat jääkaapissa


Jotain on jaksanut värkätä joulun jälkeenkin. Odotan jo innolla loppiaista, ylimääräistä vapaa päivää, kun korjataan joulu pois ja siivotaan urakalla. Päässä muhii jo kaikenlaista ideaa. Löysin vihdoin liitutauluspraynkin ja senkin osalta kaikenlaisia ideoita, eihän meillä ole kuin noin viisi eri kokoista liitutaulua ennestään.


Joulukortti askartelusta jäi magneetteja ja niistä syntyi liimaamalla ne mahdollisimman kuluneisiin ja harmaantuneisiin pyykkipoikiin kätevät muistilapun pidikkeet jääkaapin oveen.


Nyt pähkäilen kalenterin kanssa. Olen kalenterifriikki ja ylleensä meillä on ollut perheen menoille pöytäkalenteri, mutta nyt mielin jotain muuta.

Sinne voisi merkata muistiin myös "uuden vuoden tavoitteet":
Panosta itseesikin; luomileikkausaika on jo varattu, hammaskisko aika on jo varattu, säännöllinen hieronta pitäisi varata ja muutenkin omaa aikaa jollekkin säännölliselle liikunnalle.
Kotiin ollaan suunniteltu family roomia, joka pistäisi koko talon "sekaisin".
Suurin muutos tulee olemaan, kun esikoinen aloittaa syksyllä koulun.3 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! Meillä on seinäkalenteri pitkästä aikaa ja siinä on kaikille perheenjäsenille oma sarake, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Family room kuulostaa kivalta! Jäänpä siis mielenkiinnolla odottelemaan siitä aiheesta postauksia. Itsekin olen joskus moista miettinyt, mutta ongelmana makkareiden vähyys: kolme kpl, joista yksi luonnollisesti meidän aikuisten käytössä, toinen lasten leikkihuone ja kolmas lasten nukkumahuone.

  Hauskaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Anniina - minäkin katsoin niitä perhekalentereita, mutta erilliset menot on niin vähäisiä vielä. Sain eilen ratkaistua kalenteri ongelman ; )

  Minna K. kohta puoli vuotta on asiaa pyöritelty ja nyt alkaa olla toteutus kelpoinen idea. Viimeistää ennen koulun alkua toteutetaan, vaikka esikoinen tahtoo toukokuiseksi synttärilahjaksi oman huoneen ja mies alun vastaan hangoittelun jälkeen haluaakin sen mahdollisimman pian.... Meillä on neljä makkaria ja todettiin, että vieras/työhuone on ihan turha ja me vanhemmat ei tarvita isoa makkaria, kun vain nukutaan siellä - riittää kun sänky mahtuu, joten pistetään kaikki makkarit kiertoon.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!