Amalian Helmiä

29. lokakuuta 2012

Äippälomalle puuhaa

Syysloma takana ja paluu uuteen väliaikaiseen arkeen.

Nuorempi tyttö jatkaa maanantaisin ja perjantaisin vielä päiväkodissa, kun ensi syksynä alkaa jo se eskarikin.
Joten minulla on nyt kaksi päivää viikossa omaa aikaa - hurjaa... ei ole varmaan koskaan ennen ollut tai seitsemään ja puoleen vuoteen.

Tässä voisi alkaa vähitellen miettimään miten tämän lopun odotusta hyödyntäisi, tietysti vointi huomioiden.

Vauvajutut alkaa olla aika hyvällä mallilla - sänky vaan laittamatta. Kassiakin olen pakannut - hammasharja ja    naamarasva puuttuu, mutta ei niitä nyt voi oikein kauheen paljon ennen sinne laittaakaan. Voihan se mies sitten kiikutella jotain jälkikäteen.

Kaappeja voisi tietysti perkata- vaikka tyttöjen kaapit tuli käytyä läpi ennen kirppistä ja eteisen kaapit nyt talvivaatteiden vähitellen korvatessa välikausivaatteita.

No jouluahan voisi alkaa hössöttää ; ) valtaosa lahjoista on hommattu, joten niitä pakettiin (sehän voi olla ettei lähellä joulua sellaiseen aikaa enää olekkaan).Askartelutarvikkeet jouluaskarteluihin ehdittiin hakea juuri ennen lumen tuloa ja tyttöjen koulukalenteri valmistella.
Joululehtiä ja kirjat kaivoin jo esille.

Johan tuossa jo on  - tyttöjä odottaessa on ollut kevät niin aika on kulunut piha hommissa - neljä tuntia ennen nuoremman tytön syntymää istuttelin vielä mansikantaimia.

Niin ja ennen kaikkea tässä kerätään voimia ja rentoudutaa. Ihanat työkaverit itkettivät minua ontamalla lahjakortin jalkahoitoon, joka pitää käytää ennen vauvan syntymää - aika ihania olivat : )

Kirjoituksen välissä ehdin käymään neuvolassa. Voi olla, että jää kaikki suunnitelmat tekemättä - katotaan nyt. Tytöt tosin aika ripeesti syntyneet, ensimmäinen viiteen tuntiin (joista kaksi pönnäsin) ja toinen kahteen (josta tunnin pönnäsin). Ensimmäisiä hommia tässä on varmaan siirtää opejen ja päiväkodin numerot työpuhelimesta siviilipuhelimeen ja etsiä ambulanssin numero (jos tulee pikalähtö).

Aiheeseen liittyen:rv 37

3 kommenttia:

 1. Heippa! Nyt oli pakko ekakertaa kommentoida vaikka paljon olen nyt käynyt lueskelemassa täällä blogiasi. On niin samankaltainen tilanne itsellänikin, odotan kolmatta tyttöä ja LA on pari pv sinun jälkeen. Myös meidän tytöt ovat syntyneet tosi nopeasti niinkuin sinullakin ja itselläni onkin jo tuskanhiki otsalla, kun mietin, että ehdinkö tälläkertaa edes sairaalaan:)! Tsemppiä loppuodotukseen, kyllä tästä selvitään:)!
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun jätit kommenttia : ) Pakko tässä on kaikenlaisia suunitelmia tehdä - eniten jännää jos päivällä lähtee syntymään, että miten tytöt ja olen ajatellu, että pakko ne on ottaa mukaan. Isukki on töissä n. 5 -10 minsan päässä sairaalasta ja me asutaan noin puolen tunnin päässä. Tässä on silleen myös eritilanne, että mummotkin on kauvempana kuin viimeksi. Viimeksi mummi tuli viiten minsaan.
   Onko teillä väliä miten aikaisempiin? Meillä, kun on ehtiny tuota väliä kertyä se reilu viis vuotta niin ajattelin, että tilanne ois kuten ekalla, mutta tämäpä kypsyttelee etukäteen, jota muut ei oo tehny.

   Poista
  2. Meillä tulee väliä edelliseen 3v, ja minäkin ajattelin, että ehkä tästä tulee mun pisin synnytys, mutta niinhän se tämäkin on ollut lähtökuopissa jo pitkään ja supistelee tosi paljon. Meillä on synnärille vaan 15min, mutta silti jännittää tosi paljon. Lapsille kuitenkin pitää olla se hoitaja ennen kun pääsee lähtemään. Toivottavasti edes toinen mummoista pääsee paikalle suht ripeästi:)
   -H

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!