Amalian Helmiä

4. lokakuuta 2012

Ihana tuoksu

 
Pääsin mukaan Buzzaamaan Air wick-tuoksutikkuja.
Ensinnäkin olipa ihana ilahduttaa kymmentä kaveria näillä ihanilla tuoksuilla.
 
 
 

Cool Linen & White Lilac - tuoksun asetin olohuoneen vitriinin päälle ja yhdellä tikulla. Välillä kokeilin kahdella, mutta se oli ehkä vähän liian vahva tuoksu jo. Pullo on ollut vitriinin päällä jo reilut pari viikkoa ja tuoksun huomaa edelleen kotiin tullessa ja aamulla herätessä vaikka tietysti oma nokka tuoksuun tottuu.
Täältä vitriini päältä tuoksu levittyy kyllä laajalle olohuone, ruokaluhuone ja aula tilaan-makuuhuoneisiin en ehkä mitään tuoksuja haluaisikaan.

 
Midnight Blackberry & Vanilla Silk - tuoksun puolestaan laitoin eteisen kenkäkaappiin. Kauvan pohdin eteisen ja veskin välillä, kunnes totesin, että vessassa nyt oleillaan niin vähän, että sinne tätä on turha asettaa ja jos sinne pahaa tuoksua tulee niin sieltähän lähdetään pois. Vessaan laittaisin mieluummin jonkun täsmä tuoksun. Jos joku on taas ehtinyt ennen sinua niin meillä on kaksi veskiä niin voi vaihtaa toiseen veskiin.
Eli eteiseen siis - sieltä se tervehtii kotiin tulijaa ja vieraita.

Pullo on mielestäni aikas tyylikäs.
 
Eipä ole kyllä moitittavaa. Astmaatikko kaverille en tätä suositellut, kun kyseli tohtisiko hän tällaisen ottaa, mutta nyt on melkein harmittanut, että olispa sekin tullut testattua pystyykö astmaatikko haisteleen tätä.- sillä hetkellä minulla oli itsellä purkissa kaksi tikkua niin tuntui vähän vahvalta, mutta tällainen migreenipää ei ainakaan kärsinyt tuoksusta yhtään ; )

2 kommenttia:

  1. Kumpaa tuoksua suosittelisit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä suosittelen tätä Cool Linen & White Lilac, ei oo paha toinenkaan - tää vaan on enempi mun nenään : )

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!