Amalian Helmiä

2. lokakuuta 2012

Kaverisynttäreille

Tytöt pääsi eilen molemmat nuoremman tytön kaverisynttäreille. Vanhempi meni juhlakalun isosiskon kaveriksi -  kätevää.


Tuo samistelu on vähentynyt hurjasti tyttöjen mieltymysten erillaisuuden vuoksi ja nytkin tytöt valkkas itse vaatteensa.


Nuoremmalla pitää olla niin hempeetä ja pitsiä. Pompdelux kutsuilla olisi valkannut niitä kultakimalle tyllejä vaan. Ei me niitä tilattu, kun ihan tarpeeksi tylliä ennestään. Silti neiti hienohelma odottaa tilausta ja monta kertaa päivässä kyselee, että millon ne tulee, vaikka siis tietää ettei sieltä kultatyllejä ole tulossa.Isompi ei taas tylleistä piittaa - juhliin vain henkkiksen trikoota ja metsolan hamonen.
Kaulaan se kuitenkin halusi puuhelmet.


Tämähän on tavallaan ihana tilanne, kun mammakin voi viljellä molempia mieltymyksiään hempeää ja tätä räväkämpää.6 kommenttia:

 1. Meillä samistellaan tyttöjen kesken jonkin verran, mutta kovasti vähemmän kuin aiemmin. Eikä vähiten siitä syystä, että se on tuskasen kallista. Pikkuneiti on enemmänkin hempeiden värien ystävä, kuin taas isompi on selvästi värikkäämpi. Onhan se mukavaa toteuttaa itseään joka värissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan se kallista jos kaikessa pitäs samistella ja sitten heti kieertoon, kun molemmille käy pieneksi. Onneksi meillä osa kuitenkin menee pikkusiskolle (jos ei oo alkanu jo koko vaate muuten kyrsiin), sitten on kirppis vaatteita,joita nykyisin löytää noin isoille harmillisen vähän : /

   Poista
 2. Suloiset juhlija!

  Meidän samistelu on nykyään sellaista, että yritän esimerkiksi väreillä "koodata" tyttöjen asut yhteen. Tuntui jo melkoiselta ostaa samat mekot x 3 joka juhlaan, ja kuopuksen mekko jäi pieneksi parissa kuukaudessa ja esikoisen mekko oli hyvä vielä 1,5 vuoden päästä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos osais pitää tyylin yhtenäisenä, niin sopis just joku toisella jo kauan ollut ja toisella uus vaate yhteen. Tai no onhan meilläkin nykyisin paljolti niin ... se värikäs ja tuo hempeempi.
   Tuo metsolan hame esim ollu jo pari vuotta meillä (olikin hirmu isoa kokoa) ja siihehän sopii nyt myynnissä olevat vaatteet.

   Poista
 3. Voi, kun tämä on niin sama pari kuin meillä (olen joskus aiemminkin tätä samaa kommentoinut :-). Meilläkin nuorempi rakastaa tylliä, kimallusta, röyhelöä ja vanhempi ei voi sietää näitä. Vanhemmalle on mukavuus vaatteissa tärkeitä ja kouluunkin menee aina mieluiten olohousuissa, mitä toinen ei tee sitten millään. Vanhemmalle ei saa jalkaan sukkahousuja millään keinoin, vain leggingsit kelpaa olohousujen lisäksi, no farkut joskus pakolla. Saahan sitä tietenkin olla erilainen maku, mutta eipä vaan onnistu vaatteiden kierrättäminen vanhemmalta tytöltä nuoremmalle. Monet periytyneet ihanuudet jää kaappiin, kun eivät kelpaa tälle hienohelmalle. Ja kun kaikki aina sanovat, että onpa kiva, kun on vaatevarastoa valmiina toiselle tytölle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin! Paitsi kyllä meillä molemmat joustaakin omissaan suuntaan ja toiseen. Mutta näitä ehdottomuuksia kyllä on just noi sukkahousut - voi kääk jos on juhlat joihin oikeesti pitäs saada ne sukkikset jalkaan : (
   Kyllä meillä onneksi voi osittain kierrättää - varmaan ekana äiti kuitenkin kyllästyy katteleen vuosi tolkulla samaa kolttua : )

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!