Amalian Helmiä

9. tammikuuta 2013

Taulu pikkuvarpaista

Ja lisää varpaita


Laiton kehyksiin vauvelin varpaista kolmentoista päivän ikäisenä tekemäni jalankuvan.

Kehystin samalla myös tyttöjen jaloista tehdyt kuvat uudestaan samanlaisiin kehyksiin.

Tyttöjen jalankuvat on painettu vasta kolemn ja puolen kuukauden ikäisenä, joten vauvelistakin täytyy muistaa tehdä uusinta vedos silloin, jotta voidaan verrata.


Aikoinaan saatiin kummilahjaksi sellainen setti jossa saattoi ikuistaa vauvan varpaat, mutta se oli siihen puuhaan ihan liian kovaa massaa, joten tein keskimmäisen kohdalla taikataikinasta jalan kuvat - löytyy täältä postaus siitä.

9 kommenttia:

 1. Ihanat taulut!

  Poikien kanssa tehtiin pienenä t-paidat vastaavalla tekniikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä värillä teitte ne? Tyttöjen on tehty vesivärillä ja pojun sormivärillä

   Poista
 2. Voi miten suloiset pienet jalat. Onnea vauvan syntymän johdosta!

  Tehän taidatte asua Oulussa tai siinä Oulun lähistöllä? Olen sieltä kulmilta kotoisin, mutta nyt asumme ulkomailla. Suomeen muuttoa emme varsinaisesti ole edes suunnitelleet, mutta mies bongasi unelmiensa työpaikan - tadaa, Oulusta! En ole vielä antanut lupaa hakea sitä, koska muutto epäilyttää todella paljon. Lähdin Oulun seudulta lukion jälkeen ja nykyään pistäydyn kerran vuodessa kaupungilla ja vanhemmilla pari kertaa siellä maaseudulla.

  Minkälaista Oulussa nykyään on asua? Voiko siellä pärjätä esim. ilman omaa autoa? Onkohan siellä pakko ostaa omakotitalo jostain Heikkilänkankaalta vai mitäs ne laitamat ovat vai onko kaupungissa oikeasti viihtyisiä asuinalueita? Silloin teininä ei tullut katseltua sillä silmällä. ;)En ole pitänyt itseäni kovinkaan urbaanina ihmisenä, mutta nyt kun alkaa ajattelemaan asiaa, en ole enää varma sopeutumisestani suurkaupungista Ouluun. Hyytävä talvinen tuulikin tuli taas mieleen. :)

  -Maisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan Oulun lähistöllä ei Oulussa. Oulun keskusta taantunu, eikä ole tullut pitkään aikaan mitään uutta, koska liiketiloista on puutetta. Keskustan ja Raksilan väli on kehittynyt ja sinne tullut uusia asuntoja. Heinäpäähän tulee uusia asuntoja ja muutenkin kivaa aluetta, että sinne varmaan lasten kanssa lähtisin. Vähän karuhan Oulun on verrattuna moneen muuhun - Aina jaksan ihastella esim. Ruotsin Luulajaa.Yleisistä kulkuneuvoista olen myös lukenut lehdistä purnausta.

   Me ollaan asuttu monessa kuntakeskuksessa Oulun alueella ja siellä keskustan tuntumassa. Paikalliset palvelut lähellä ja minä hurautan Ouluun töihin samassa ajassa tai nopeampaa täältä, kuin vaikka Oulun Heikkilänkankaalta ajaisi.

   Poista
 3. Voi miten söpöjä! Meilläkin on pojan varpaista maalauksia. Ne on kaikki samanvärisiä ja esillä eteisessä :)

  Hieno banneri muuten!

  Kirpparikeiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ois aikoinaan tehnyt mustalla niin oispa tyylikäs, mutta eipä se seitsemän vuotta sitten käynyt mielessä. Suunnittelin tässä myös sellaista, että kaikkien jalat yhteen paperiin - tulisi sen hetken tilanne tallennettua.

   Poista
 4. Ihania. Varsinkin tuo valokuva kaikkien varpaista on kerrassaan hellyttävä!

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!