Amalian Helmiä

10. syyskuuta 2013

Koulukuvaan

Eilen koululaisella oli koulukuvaus. Hirveästi nyt ei kyllä pohdittu vaatteita. Viime vuonna oli maanläheiset Pomdeluxin vaatteet, joten nyt sovittiin, että saa olla räväkämpää. 
Unohtui kyllä tyystin se, ettei saisi olla räikeää kuosia, että huomio ei menisi vaatteeseen lapsen kasvoista.
Yleensä aina on ollut jotai vähemmän räväkkää ja myös vaaleaa esim pooloa tmv. kehystämässä kasvoja.
Huomasi ihan selvästi, kun jälkikäteen noita sovitus kuvia katselen, kun nuorempi laittoi päälle Pompdeluxin harmaan trikoomekon, että heti katse kiinnittyi kasvoihin.

Nätti mekkohan tämäkin on. Sen näkee sitten pomppaako kuinka luokkakuvassa esiin.

Sain siis aikoinaan ohjeistuksen, että kuvaukseen yksiväristä tai pienikuosinen vaatte, että katse kiinnittyy kasvoihin, eikä huomio mene vaatteeseen. Pahin varmaan joku hahmon kuva paidassa.


6 kommenttia:

  1. No on tosi nätti mekko (ja tyttö), ja väri sopii kantajalleen hyvin. :)

    Minä ehdin jo hetken "raapia päätä", kun meidän neiti ilmoitti eilen, että huomenna on sekä koulun yleisurheilukisat että koulukuvaus! :D Mutta onneksi Wilmasta selvisi, että tyttö oli sekoittanut päivät. Eli ei sentään tarvi mennä kuvaukseen verkkareissa urheilusuorituksen jälkeen ;) - MY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin, että onkohan kenelläkään kuvaus kisapäivänä - ei varmaankaan :)

      Poista
  2. Mun mielestä kuvassa voi olla kuvattavan itsensä näköiset vaatteet. Joka tapauksessa luokkakuvissa tulee katsottua kasvoja ensimmäisenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen jälkeen, kun ammattilais kuvaaja kertoi tänän printtijutun niin huomasin, että tosiaa jos paidassa on joku kuva saati joku naaman kuva ei ekana tullut naama katsottuakaan. Mitään juhlapukeutumista en koulukuvissa suosi vaan tosiaan lapsen näköistä

      Poista
  3. Tosi kaunis mekko! Meillä sama pohdinta huomisiltana edessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän neitonen ainakin kuvassa erottuu. Itse tuon valitsi ja koko kesän sitä vinkui, mutta äiti osti vasta tarpeeksi isosta alesta ;)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!