Amalian Helmiä

12. syyskuuta 2013

Sagaformia


Minulla on ollut pitempään jo menossa kausi etten kotiin osta mitään "uutta uutta", vaan se pitää olla kierrätettyä tai saatua. Sorruin kuitenkin Citymarketissa ostamaan tämä Sagaformin sitruspusertimen, kun oli puoleen hintaa siellä.
Entinen oli opiskeluaikainen muominen jossa puserrin ja kuppiosat ei oo menneet kohdilleen enää pitkään aikaan ja puristellessa appelsiineja on monesti menneet mehut pitkin pöytiä, eli sallittakoon tämä sortuminen.

Ompa tämä muuten hyvän mallinen ja paljon kätevämpi pestä, kuin se vanha.
Appelsiineja tulee talvella paljon puristeltua, kun muita hedelmiä on vähemmän tarjolla.

Siinä mukana tuli tuollainen esite jossa on kyllä tosi hyvän näköisiä vempaimia :D
Nyt vaan huomasin, että Cambadrella on kampanja just noista kivan näköisistä "vempaimista", mutta oli vaikka kuin kivoja en aijo sortua!! Mutta jos sulla ei oo tämmönen kampaja päällä, niin tuonne pääsee liittymään vaikka mun suosittelijalinkin kautta (josta minä tietysti hyödyn ja saatan ehkä joskus joutua sortumaan ;) )

Sopisi niin hyvin tuon pusertimen viereen

oispa kätevä!

kuten tämäkin!



4 kommenttia:

  1. Minä ostan kotia aika vähän sisustusjuttuja. Isompia hankintoja tehdessäni, mietin päätöstä aika kauan ja teen klassisia, ajattomia hankintoja. Välillä vaihtelen verhoja ja tyynyjä. Tiedän, että olisi ympäristönkin kannalta hyvä ostella esim. kirppareilta toisille tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Itse en vaan ikinä voisi käyttää toisten krääsää. Mistä sitä tietää minkälaisissa asunnoissa joitain huonekaluja on käytetty.En ikinä voisi käyttää toisten vanhoja astioita. En tykkää muutenkaan vanhoista asioista,esim. tykkään taloista/asunnoista jotka ovat uuden, modernin ja hienon näköisiä.

    Tykkään, että huonekalut on minun omia, ei kenenkään vanhoja. Eri asia olisi sitten jos tavara olisi vanhemmiltani saatu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih , mää en voi sanua mistään kodin tyylistä etten tykkäisi - itselle en ottaisi, mutta kauneutta on monenlaista - ultra modernista kunnon peppi pitkätossu tyyliin. Jos kotia ei ole sisustettu ei se silti ole ruma vaan heidän koti - siinä kodissa saatetaan vaikka matkustella sisustamisen sijaan tai ei vain ole rahkeita muuhun.

      Nyt kun katselen ympärille ei meilläkään kenenkään krääsää ole. Kaikki vanhat rakkaat astiat on "peritty" sukulaisilta. Saatanhan sen kahvini mummolassakin mummin 50 vuotta vanhasta kupista juoda oksentamatta :) Myös meidän huonekalut ihan paria lukuun ottamatta omaavat tarinan, siis tiedetään mistä ne on tulleet ja kuka niitä on ennen käyttänyt. Esim pari pulpetti jonka tarkkaa historiaa ei tiedetä entisöitiinkin juuriaan myöten. Pari kirppiskuppia on ostettu ja ne on olleet jonkun tason arvokamaa - kesällisen kirppis kuppi ostin 17 eurolla ja sen arvo on 50 euron pintaan.

      Minä oli pari kymppisenä niin lapsellinen, että kaverin harrastaessa kirppistelyä itse istuin tyhjässä loossissa murjottamassa ja odottamassa, kun hän kierteli kirppistä. Hyöhemmin aikuistuin ja heräsin tähän maailmaan, että tällä menolla hukutaan tähän materiaan ja paskaan jos ei tästä viisastu. En voi väittää itsekkään olevani kovin ecologinen, mutta suunta on ollut kuitenkin parempaan :)

      Poista
  2. Hyvin kirjoitettu tuossa yllä Amalia. Komppaan täysin. Ja olet todellakin ainakin paljon ekologisempi kuin minä, joka tuntee aina välillä piston sydämessään kun jutellaan (hyvässä mielessä).
    -Tiia- :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja tarkoitus ei ole soimata. jokainen taplaa tyylillään ja sitä on turha arvostella ;)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!