Amalian Helmiä

8. syyskuuta 2014

Pompdelux kutsut

Kutsuille itse leipasin kolme erillaista tuorejuustotorttua - marjaisa-, sitruuna- ja kinuskitortun.
Tyttö leipoi kaverinsa kanssa suklaa muffineita ja kookospalloja - ainoa ohjeistukseni oli - huivit ja essut päälle ja peskää kädet, myös välissä  ja hyviä tuli. Alkaa ne vain olla jo isoja tyttöjä. 
Muuten luotin kaupan naposteluihin.
Kattaukseen poimittiin liinoja pitsiliinataulusta.

Uppouduin niin emännöimään, ettei tullut tehtyä heräte ostoksia vaan pysyttiin tarvelistalla, josta harmaat tunikat tippui pois, kun en saanut asialle vastakaikua.
Poika ei saanut mitää! Noin pienen pojan neuletakki, -neulepaita ja kauluspaita ja farkku tarve on aika rajallinen, joten mitäpä sitä kaappiin pölyttymään ostaa.


Minusta mallistossa on parasta isojen poikien mallisto-jos olisi koululaispoika, niin nyt kyllä löytyisi kivoja kouluvaatteita.

Vaikka aina on niitä jotka eivät pääsekkään jäi nyt tooooodella hyvä fiilis!
Ei nähty turhaa vaivaa, kun 14 naista ja 24 lasta kunnioitti läsnäolollaan - saatiin aikaan aivan mahtavat höpötykset ja se on minulle emäntänä tärkeintä!
Toivottavasti vieraatkin viihtyivät :)
Seuraavaksi saankin aloittaa hössöttämään pojan synttäreitä.

6 kommenttia:

 1. Tarjoilut kuulostivat niin ihanille että nieleskelen täällä. Mukava turinointi, yhdessäolo, on kyllä kutsuillakin parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja näkee kerralla niin montaa kaveria!

   Poista
 2. Kivat kutsut on teillä ollut, itsekkin pääsin viimeviikolla elämäni ensimmäisille kutsuille ja kyllä tää äiti pikkusen hurahti, varsinkin ihaniin tyttöjen vaatteisiin. Niistä teenkin sitten postauksen kunhan saapuvat :) Ihan samaa mieltä että "isojen poikien" mallisto oli aivan ihana, sieltä olisin löytänyt vaikka mitä mutta harmikseen liian isoja.Pojalle ei tullutkaan tilattua muuta kuin yhdet harmaan haaremihousut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en tosiaan tilannu mitään, kun ennestään oli jo ne perusjutut. Pikkutyööjen mallistohan on aivan kertakaikkisen ihna - ole onnellinen, kun pikkutyttö teiltä löytyy ;)

   Poista
  2. Se olikin aivan herkku ja arvaa vaan kuinka onnellinen olin :D Malttamattomana odottelen tilausta :)

   Poista
  3. Ai Siniki on lukijana?;) -julia

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!