Amalian Helmiä

23. tammikuuta 2015

Kirppistelyä

Olen vauvelin syntymän jälkeen päässyt jo pari kertaa pyörähtämään paikallisella kirppiksellä.
Tuollaisen pienen kirppiksen kiertäminen vie noin kymppi minsan, joten hyvin olen tohtinut mutkaamaan kirppiksen kautta. Vaikka kirppis on pieni tekee sieltä hyviä löytöjä. Monesti pikku kirppikset jaksaa kiertääkkin tarkemmin.



Äiti on ihastunut dinosauruksiin ja niitä on tullut hamstrattua pojalle tulevaisuuden varalle.
Vaikka kyllä poika niillä jo nytkin leikkii. Minusta poikien leluja löytyy paremmin kirppiksiltä mitä tyttöjen. Eräänkin auton olen pojalle kirppiksiltä kiikuttanut.
Myös usean pelin olen kirppikseltä ostanut, viimeksi muuttuvan labyrintin, joka on ostoslistalla ollut muutenkin.



Miikkaria löytyy myös nykyään hyvin kirppiksiltä. Tässä viime aikakaiset miikkari ostokset. Äidille imetyksen mahdollistava vihreä tunika, tytöille mekko kesäkirmailuihin ja pojalle auto teeppari (pakko kait se noita autoja on alkaa ostamaan.) Itseasiassa tuota teepparia ei ollut tarkoitus ostaa, mutta unohtui kainaloon, mutta poika tykkäs kovasti, joten hyvä, että ostin.

Värikimara: tytöille keltaiset Po.Pin farkut ja vihreä huppari , vauvalle metsolan lakki ja potkarit, Moonkids ruskeat paidat pojille ja oranssi body vauvalle (kiitos vinkistä T.lle).

Mitä te yleensä ostatte kirppiksiltä? Minkälaisia kirppiksiä suositte?







23 kommenttia:

  1. Meillä päin ei oikein löydä kirppiksiltä mitään. Viimeksi löysin tutan yöpuvun (sellanen armynvihreä pallo yöpuku) uudenveroisena 2e, bamse paidan siistinä 2e. Mut siinä onkin varmaan mun viimeisen 4vuoden löydöt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei oo kyllä hääppöset löydöt!! Ootko käyny Oulun kirppiksillä?

      Poista
  2. Voi tuon bussipaidan olisin meidän bussimiehelle ostanut! Itse ostan kirppareilta varmaan eniten ihan perushousuja ja yöppäreitä. Myös miikkareita on viime syksynä kirpparilta löytynyt monia. Alotettiin just eilen urakka Palkeella. Huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän pöytä näytti kyllä niin houkuttavalta - mutta eipä oo pientä tyttöä :)

      Poista
  3. Hyviä löytöjä! Täällä meilläpäin lopetti hyvä pieni lastenvaatekirppari. Jäin niin kaipaamaan sitä. Liian isoja ei jaksa kiertää:(
    Pienille löytyy hyvin siistiä vaatetta mutta sitten isommille ei enää niinkään. Varsinkaan pojille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isommilla täytyy olla pöydän niin houkuttavan näköinen, että tulee pysähdyttyä ja sillä varmaan aarteet jostain romu läjän alla jää huomaamatta. Vähemmän löytää edes 2v pojalle - vauvoille tarjonta on tosi hyvä!

      Poista
  4. Meillä lastenvaatekirppis on likainen ja ankea nykyään. Hinnatkin minusta kohtuuttomia laatuun nähden. Harvoin siksi tulee käytyä.

    Itse ostan,jos löydän siistejä vaatteita kohtuu hinnalla. Pojille on haasteellisempaa löytää siistejä. Ihana tuo autopaita! Kyllä pikkupojilla pitää autoja olla vaatteissakin (ainakin jos pojilta kysytään) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli hinnat kohillaan, kun popin farkut maksoi 1,50!!!! Täälläkin vaihtui omistaja - tuli mies naisen tilalle ja kirppis siistiyty ja kauppa siellä taas käy. Poika oli kyllä innoissaa :)

      Poista
  5. Muuttuva labyrintti oli mun suosikkipeli lapsena! Tykkään käydä lastenvaatekirppareilla eniten eli lapsille lähinnä tulee hankittua vaatteita kirpparilta. Tykkään käydä kirppareilla, liian harvoin tulee kuitenkin poikettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli minunkin yksi suosikeista! Meidän kylällä ei ole oikein muuta ajan vietettyä tai pään tuuletusta, kun kirppis ja kirjasto.

      Poista
  6. tänään ostin itselleni ginan mekon, yksiä 50v juhlia ajatellen-2e ja mahakin piiloutuu sinne jossei laita vyötä
    mammatunikan 4.5e
    äitiystopin 3e
    littlest pet shop talon 10e
    luistimet koossa 28, 5e
    sinivihreä ruudullisen tunikan 2.5e
    collarit 134cm 1,5e
    hihattoman valkoisen bodyn koossa 62cm, 30snt

    .. ja uutena kaupasta 2x hupparia 140cm, 4.78e/kpl, pikeepaidan 134/140 3.75e ja velourhousut 122/128 3.75e

    tällä viikolla on monessa paikkaa vielä lisäalet -15% (sokos, stadium jne), tai kappiksessa aikuisten aletuotteet puoliksi. tulee miltei samanhintaiseksi ostaa uutta kuin kirppikselle lähteä. esim molon ja reiman haalareita olisi saanut -55%..
    /Kippuralla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olet tehnyt paljon hyviä löytöjä. Nyt löytyy edukkaasti myös kaupoista. Itse ostin tutan yökkärin 3,50, kun kirppiksellä pyydettiin yökkäreistä 3eur - sinne jäi ne yökkärit :/

      Poista
    2. joo joskus löytyy =) tänään vielä jatkoin, farkkumekko frillahelmalla 134cm 1,7e / ainokengät 3.5e / legon tunika 104cm 1e / ikean lastenlamppuun uusi varjostin 20snt/ h&mn vpun neulemekko 110/116cm 1e
      jatkuukohan tää tuuri vielä ma, kun pitäisi löytää isommille monot. jatkossa ostan kaikki sukset samanlaisilla siteillä! :D
      /Kippuralla

      Poista
  7. Täällä kirppiksillä lasten vaatteissa on tosi usein niin hyvät hinnat (esim. ei mikään loistokuntoinen h&m:n body 3-4€) että harvoin tulee mitään löydettyä. Leluja, pelejä ja kirjoja kyllä löytyy ihan hyvään hintaan kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saavatko myyjät mitä' myytyä? reissuilla tykkään katsastaa paikalliset kirppikset ja on suuria eroja - ite saan olla kyllä super tyytyväinen Oulunseudun kirppis kulttuuriin :)

      Poista
    2. Sitä olen itsekin miettinyt! Muutaman kerran olen kyllä kuullut valittelua kun kirppiksellä ei ole kauppa käynyt, mutta yleinen hintataso on kyllä itseni mielestä melko korkea vaatteiden kuntoon nähden. Ehkä kaikki ei sitten ole niin tarkkoja tai jaksa lähteä kauemmas vaateostoksille?

      Poista
  8. Minä ostan kirppikselta paljon, sisävaatteita arkeen ja juhlaan, ulkovaatteita, kirjoja, kankaita, joskus leluja... Mutta parhaat löytöni on aina retromuovia! tänään löysin sarviksen kannellisen purkin 2 €, vauvan vaatteita 0.5-1 €, tytöille hupparin ja housut yht. 5€.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄLÄ 2 eur!! Asutko missä päin? Torin mukaan pirkanmaalla ois hyvin sarvista myynnissä. Ite olen koittanut myydä vauvan vaatteita 0,20 -0,50 eur ja silti ei perus neutraali käy kaupaksi. Täällä on varmaan niin totuttu hyvään, että pitäs olla aina jotain merkkiä :)

      Poista
    2. Tuon löysin Raahesta. Siinä pattijoen puolella on tosi hyvä kirppis, jossa on enimmäkseen lastenvaatteita ja yllättävän usein retrohelmiä seassa. Käyn siellä aina kun Raahessa käyn, hinnat kohdillaan eikä koskaan ole tarvinnut tyhjin käsin lähteä.

      Poista
    3. Hahaa se on tuttu kirppis! Asuminen raahessa opetti minut kirppistelemään - shoppailu paikkoja ei juuri ollut, mutta monta hyvää kirppistä (ollaan asuttu kuusi vuotta sitten 8kk Raahessa miehen töiden takia)

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Kävitköhän minunkin miikkareita tyhjentämässä? ;) Ja olisko mulla joku dinokin ollu myynnissä? :D Minusta tuo meidän kirppari on ihan huippu! Juuri sopivan kokoinen kierrettäväksi ja siisti, tykkään käydä siellä paljon enemmän kuin kaupungin isoilla kirppareilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatoimpa hyvinkin - oisko mekko sun loossista? Kaikki oli eri loosseista. Tuolla tulee viikoittain käytyä, kun niin nopsa kierrettävä ja melkein aina jotain löytää, vaikka ei kirppis juttujakaan tule, kuin tarpeeseen ostettua.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!