Amalian Helmiä

14. lokakuuta 2015

Pihakeittiössä tarkenee välipalalla lämpimissä neuleissa

Vaikka minulla on tuo pihakeittiö - Hommin blogi erikseen toin nämä neulekuvat tällekin puolelle. 
Hommissa tarkenee hyvin syyssäässä pelkissä neulevaatteissa, kun kamiinaan laittaa tulet.
Poijan villatakki on kummitäti neuloma. Minusta HM.n pipo ja kaulaliina sopivat hyvin yhteen neuletakin kanssa ja ovat ihanan lämpöiset.
Harmi, kun Pompdeluxin mallistossa ei nyt kahteen talveen ole ollut näitä villatakkeja, mikä esikoisen päällä on. Toiselle tytölle metsästin villatakin FB.n Pompin kirppikseltä.
Nuoremmalle sopii vielä HM.n hempeän vaaleanpunainen villapaita. Harmi, kun näitäkään ei ole nyt pariin talveen saanut. Vauvelilla puolestaan on äidin virkkaamat villatakki ja myssy - näitä saisi jos ehtisi. Itse tykkään pitää kovasti villa- ja neulemekkoja. Oli ihana kaivella mekot kesäjemmoista esille.
3 kommenttia:

  1. Ihana neulejengi :) Tuossa takkatulen loimuessa on kyllä varmasti ihana evästääkin!

    VastaaPoista
  2. Kauniita neuleita! Olen usein viime aikoina todennut, että tiettyjä suosikkivaatteita ja niitä klassikoita, pitäisi sellaisen kohdalle osuessa ostaa suoraan kaikki koot. Nytkin mulla on muutama POMPin ja POPin neule sekä Benettonin neuleliivi/-takki ja sammarit sekä pitkähihainen pikeepaita, joista tarvisin joko seuraavat koot tai jollekin jonkun välikoon. No, kaikista vaatteista ei voi etukäteen tietää, että juuri niistä tulee suosikit ja toisaalta, eipä se kukkaro anna myöten tilata vaatteita tuplana tai triplana, kun muutenkin jo vaatettaa viisi lasta ;)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!