Amalian Helmiä

19. helmikuuta 2016

Pirteät ja tyylikkäät kumisaappaat lapsille

Jos on tarkemmin blogia seurannut ei ole varmaan jäänyt epäselväksi, että olen ihastunut kumisaappaisiin. Jonkun toisen kaapista saattaa löytyä ehkä monen korkkarit, mutta minun kaapissa on erilaisia kumisaappaita! Lasten lontsarit on käyneet pieneksi ja pääsin ostamaan uudet, kun nyt on jo paristi ollut kumisaapaskelit ja muka 100% vedenpitävät kengätkin on olleet märät.

Poju sai ihanan pirteät Crocsit ja olisikin niitä laittamassa joka päivä jalkaa, muttei näillä vielä pihalla tarkene olla. Kerhossa kaverinkin piti saada näitä sovittaa.

Tytöille tilasin Babyshopista Bisgaarin tyylikkäät kumisaappaat - nämä on minusta niin hienot, että ottaisin itsellekkin ja näillä voi lähteä vaikka kaupungille. Itsehän kävin syksyn hulluilla päivillä tyylikkäästi kumisaappailla. Täytyy vain tilata toisellekkin tytölle samanlaiset, kun nyt tietää noiden olevan hyvät. Näitäkin oli useassa kivassa värissä, mutta tyydyin aluksi näihin perusvarmoihin mustiin, mutta toiset voisin tilata jotkut raikkaammat.

10 kommenttia:

 1. Voi että miten hienot nuo mustat saappaat!Miksi,miksi niitä ei ole aikuisten kokoa,tilaisin heti itselleni!:)ja lapsille just ehdin tilata toisaalta.
  -Johki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin oisin ottanut itselle jos ois ollu kokoja, joskus olen lasten osaltolta itelle kumpparit ostanut... yyh ihat vaaleanpunaiset, jotka hetkeksi jätin terassille ja menivät pilalle.

   Poista
 2. Nuo keltaiset on ihanat <3 Ihan mun suosikit !

  VastaaPoista
 3. Hih, hyvä valinta molemmat! Molempiin olen ihastunut ja meiltä löytyy kesäksi bisgaardit keltaisena ja vanhat keltaiset crocsit mahtunee kevään/alkukesän. Bisgaardit on kyllä huippunotkeat crocseihin verrattuna ainakin varresta ja kovasti odotan käyttökokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sepäs sattui... mietin kans oisko pitänyt pojalle tilatakkin bisgaarit, kun ovat saman hintaisetkin, mutta mennään nyt näin tämän kerran ainakin

   Poista
 4. Ihania saappaita♥ Meidän kuopuksella jäi juuri tuollaiset keltaiset pieniksi ja nyt pähkin tilaisinko samanlaiset vai uskaltaisiko vaihtaa välillä väriä :) Poika itse kun tykkää kovasti juurikin keltaisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää ajattelin , että oispa ihana jos pikkuveikalla ois sitten vihreät kumpparit ja pipo - jotenkin vihreä nuoremman pojan väri ja keltainen isomman

   Poista
 5. Itselläni on keltaiset lyhytvartiset crocsit ja aina tulee hyvä fiilis,kun sujautan ne jalkaan. Meillä lapset tykkää crocseista,kun ne on kuulemma lämpimätkin loskakelillä.

  VastaaPoista
 6. Mulla on juuri samanlaiset mustat Bisgaardit koossa 35 ja hyvin mahtuu, vaikka yleensä kenkäni koko on 36(-37)! Ihanan pehmeät ovat ja hyvä kävellä. Voit joskus kokeilla mun saappaita, niin tiedät, miltä koko tuntuu! <3 T

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!