Amalian Helmiä

5. huhtikuuta 2016

Ikean retkellä

Tytöt on jo muutaman kuukauden puhuneet Ikeassa käynnistä. Meillä päin lähin Ikea sijaitsee ulkomailla, eli Haaparannassa. Pääsiäinen tuli vietettyä ihan kotosalla, joten viimme viikonloppuna oli Ikean reissu paikallaan. 
Tyttöjen ostoslistalla oli työtuolit ja laatikoita huoneeseensa. Päiväpeitteitäkin katselivat, mutta hyvää ei löytynyt. Tubettajien syyksi voin laittaa varmaan sen, että pari viherkasviakin meille kotiutui (vaikka muutama vuosi ne ihan taktikoidusti tapoin).
Omalla listalla oli uusi eteisen matto, kun tässä  taannoin tuli tehtyä sama moka toistamiseen ja ostettua musta matto. Ilman jonkin sortin säilyttiä ei Ikeasta voi lähteä ja niitähän taas siis kärryyn lastattiin.
Parasta lystiä on tietysti ihastella sisustettuja huoneita ja ne olivat viime kerrasta muuttuneet. Itse taas kerran ihastelin keittiöiden nokkelia ratkaisuja ja huokaan syvään, kun oman roskakaapin avaan.
Eikä Ikean reissu ole mitään ilma lihapullia.

Tytöt ottivat kameran mukaan ja pitkät pätkät reissua videoivat, mutta en nyt niitä julkaise. Valtaosa kuvista onkin tyttöjen ottamia. Eipä tarvinnut minun reissun jälkeen koskea ruuvariin, kun kokosivatkin tuolinsa ja lootansa ite ennen, kun kissaa ehdi sanomaan.
5 kommenttia:

 1. Mä en oo ihan oikeesti koskaan käynyt Ikeassa, vaikka monet kerrat on Vantaan ja Kuopion Ikean ohi tullut mentyä :D
  Toki tilannut oon netistä, mutta en tiedä saisko mua tonne kilon palasinakaan. Oishan se tietty elämys, edes kerran elämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo ole pahaksi vaikka jos ei ruuhkaa aikaan mene. Jopa mies selviää nupisematta :-S kannattaa kokeilla.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!