Amalian Helmiä

16. huhtikuuta 2016

Musta sukkaisia?

Tytöt toivoivat uusia sukkia. Valtaosa tyttöjen sukista on Pompdeluxin, mutta unohdin kutsuilla hyvässä seurassa kokonaan sukat. Tytöt olisivat halunneet mustia sukkia, mutta eivät nyt saaneet toivomiaan, kun HM.llä oli näin kauniita sukkia. Minun olisi kyllä pitänyt tilata näitä itsellekkin, koska kohtuu pieni jalkaisena saattaisi sukkia löytyä minulle lasten puolelta. Nämä sukat ei mene muiden sukkien kanssa pyykissä sekaisin. Sukkapyykkipäivänä on melkoinen palapeli selvittää mitkä on kenenkin sukat. Pilkkosen sukista, joita minulla ja mieheltä on löytyy sisäpuolelta väriraita, jolla erottaa eri kokoiset sukat. Vaikka mieskin on vähenevissä määrin musta sukkainen, koska viime aikaiset sukkaostokset hänelläkin ovat olleet värikkäitä. Pukeutuessaan "tylsästi" pukuun ja kauluspaitaa on kiva piristys joskus laittaa jalkoihin edes väriä ;)

3 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita sukkia! :) Meillä pyykkipäivien huonoin hetki on niiden oikeiden sukkaparien etsiminen. Välillä saa lampun valossa tihrustaa, ovatko sukat mustat vai todella tummansiniset. :D Lahjaksi pyydänkin nykyään muita, kuin niitä mustia sukkia! -N-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin olivat tosi kauniita ja olisi kyllä pitänyt testat itsellekkin. Välillä kyllä ihan tuskaa noiden sukkien kanssa!

   Poista
 2. Sukkaparit saa pysymään yhdessä supi-sukkanipsuilla. Voi mieletön,miten mukava on vain ottaa sukat nipsuista irti ja laittaa parittain kaappiin. Suosittelen lämpimästi!

  Ne toimii niin,että likaiset sukat laitetaan parittain nipsulla kiinni toisiinsa ja pyykkiin. Sitten vain puhtaana kuivumaan niineen hyvineen narulle/rumpuun. Helppoa?

  Meillä on niin tylsä äiti,että koululaiset saavat itse etsiä sukille parit jos eivät käytä nipsuja ;)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!