Amalian Helmiä

30. kesäkuuta 2016

Uudet sortsit ommellen ja tiikeri t-paita

Juhannuksen sateiden ansiosta ehdin vihdoinkin viimeistelemään poikien sortsit.
Onneksi ei ollut turhaa työtä, kun tällä viikolla niitä on saanut käyttää lämpimien päivien ansiosta. Toivottavasti lämmintä riittää ja hellevaatteille ei käy kuten viime kesänä, kun ne sai pakata talviteloille lähes käyttämättöminä.

Ommellessa ei juurikaan säästä, kun ihanat kankaat maksavat lähemmäs kolmekymmentä euroa metriltä. Sortsien kangas on ostettu R-collectionin tehtaanmyymälän kangaskaupasta. He ovat laittaneet Ouluun myös Popup myymälän pystyyn puolivuosittain. Siellä kankaat myydään kilohinnalla ja sortseihin menevä kangas ei paljoa paina, joten näillä sortseille ei juuri hintaa tullut.
Kaavana käytin useamman housun kaavaa yhdistellen ja pätkäisin lopuksi lahkeet juuri käyttäjälleen sopivaksi. 
Usein hurautan käyttöhousut yksinkertaisilla mallilla. Näihin kuitenkin värkkäsin taskut ja nyörit.
Uusille urille menin myös pojun uudet T-paidan kanssa. Vierasta printtejä, mutta pojan kanssa molemmat ihastuttiin Prisman alennuksessa olevaan tiikeri-paitaan. 
Retroilut alkaa muutoinkin olevan meidän kaapissa menneen talven lumia. Maailmassa on niin paljon ihanuuksia, etten pysty sitoutumaan yhteen tyyliin. 


5 kommenttia:

 1. Hienot sortsit ja teeppari myös.

  VastaaPoista
 2. Kivat sortsit! Mä oon meidän pojillekin kaivannut kesäksi jotain kivoja mustia, mutta kovin vähän niitä on tuntunut löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gugguulla ja Metsolalla ois ollu kivoja,mutta hinta käyttömäärään nähden ei innostanut

   Poista
 3. Onpa kivat sortsit! Eikö ole vähän voittajafiilis kun saa jotain näkyvää aikaiseksi..

  Meillä pojat 'saavat' arkisortseja kesäksi vähän liikaakin ;) Pojilla kun tuppaa polvet mennä puhki housuista ja monesti muuten pöksyt olisivat ihan hyväkuntoiset,katkaisen lahkeet ja ompelen lahkeensuut tai en.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!