Amalian Helmiä

31. heinäkuuta 2017

Klassista preppyä

Meidän kaapeissa musta on syrjäyttänyt retrot. Tilalle  tulleesta tummansinisestä tullut lähes uusi musta. Tummansinisen kaveriksi sopii tietysti valkoinen, mutta kesävaatteissa tytöillä vaaleanpunainen ja talvivaatteissa vanharoosa. Sininen myötä olen uudestaan ihantunut klassiseen preppytyyliin, sekä erityisesti kappahallin Hampton Republic mallistoon. Hamptonia löytyy niin minulta kuin lapsiltakin, kuitenkin erityisesti tytöitä. Preppy on selvästi tehnyt muutenkin paluun. Aikoinaan tyttäjen ollessa pieniä useampi kesä meni preppymäisesti sinivalkovaaleanpunaisella tyylillä. Itse kaivelin esille jo kirppis laatikkoon laittamani Hilfigerin palmikkoneulepuseron ja Gantin kaulupaidan. Harmillisesti pojat eivät taitaisi laittaa päällensä jemmaamiani Gantin pikeemekkoja ja Hilfigerin
paitoja. Ne sopisivat juuri nyt pojille.Pikeepaidat ja sortsit ostettiin jo viime kesänä. 
Pitkähousut ovat tämän kesän mallistoa, jotka ovat nyt olessa.
Pompdeluxin tummansinisen neuletakin voi heittää harteille, kun aurinko menee pilveen.Iskän syntymäpäiviä juhlittiin Suomi 100 teemalla ja teemaan sopivat Hamptonin sinivalkoiset mekot.
Nämä ovat olleet kivat mekot vetäistä kaupungille ja juuri eilen tytöt pukivat ne kaverin syntymäpäiville.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!