Amalian Helmiä

15. heinäkuuta 2013

Luota pinkkiin

Meidän tytöt ovat mainoksen orjia. Meillä on jo ihan käsitteenä tuo Vanishin "luota pinkkiin". Jos äitiä meinaa harmittaa uuden vaatteet sotkeutuminen, niin vastauksena on, että laita luota pinkkiä. Sitten jos vaatteesta ei ole lika lähtenytkään niin siihenkin on selitys, ettei äiti ole laittanut sitä luota pinkkiä.
Vaikka meillä on vaatteet tarkoitettu pidettäväksi harmittaa se väkisinkin jos uuteen vaatteeseen tulee vaikea tahra. Tietysti vaateita pidetää myös tilanteen mukaan eli juhliin juhlavaatteet ja kotipihalle ne joissa saa ryömiä ja myllätä miten tahtoo.

Nyt päästiin Buzzaamaan tätä luota pinkkiä, eli Vanishia.
Buzzaushan tarkoittaa, että pääsee tällaisissa kampanjoissa testaamaan tuotteita, testaukseen kuuluu rapostointi testauksen tuloksista. Tässä buzzauksessa pääsin myös ilahduttamaan kavereita ja sain jakaa näytteitä heille. Jos haluat sinäkin päästä buzzaileen voit liityä tästä suosittelija linkistä.




Tällaisia tahroja olen tehnyt testikankaaseen:

Tuleeko teille mieleen mitä kannattaisi testata? 
Vielä on tilkussa tilaa.

 Lappunen on kaikin puoli saanut osumia ollessaan tuossa keittiön pöydällä. Kesä on kyllä hyvää aikaa tällaiselle tahratestille. Isi tolskaa grillatessa, lapset tiputtaa jädeä rinnuksille ja äiti perkaa mansikoita.

Olen saanut jo testereistä palautetta. Mummi lähetti viestiä, että hänen mattonsa, jonka minä talvella kahvilla sotkin oli täysin puhdistunut. Yön yli oli aine matossa muhinut. Eli vaikka maton pesusäitä odotellessa sai tahra marinoitua oli se silti lähtenyt. 





#vanishtesti #vanishoxiaction
>

14 kommenttia:

  1. Olisin niin halunnut tähän mukaan. Meilläkin luotetaan pinkkiin, mutta yleensä vain siihen nestemäiseen. Olisin mielelläni kokeillut muitakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla taas ei ole ennen ollut tuota nestemäistä ja nyt oon tolskannu sen korkin kanssa - en ymmärrä miten sitä pitäs käyttää!!!

      Poista
  2. Joo, tottakai ne tahrat harmittaa , uusissa varsinkin , mulla on kans vanishiä ja yksi toinen putilo nestemäistä jota hangataan suoraan tahraan , vaikutus 15 min ja koneeseen, aika hyvin on kaikki lähteneet. Eikä aina jaksa syynätä jäikö jotain pientä , ellei aijo myydä eteenpäin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ne omassa käytössä mitään haittaa. Tuossa kirppis kasaa tein, kun ens kuussa olen taas menossa myymään ja jo tovin kasassa ollut tunikaa aloinkin kattoon tarkemmin niin tahrahan siinä oli, mutta sekin lähti pinkillä vaikka siitä on aikaa, kun sitä on pidetty.

      Poista
  3. mandariinin kuivunut mehu!

    Meillä on vuosia jo luotettu pinkkiin. Poistaa rasvatahratkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasvan testasinkin, kun mun lempitunikaan tippu rasvaa ja vola se lähti!

      Poista
  4. mandariinin kuivunut mehu!

    Meillä on vuosia jo luotettu pinkkiin. Poistaa rasvatahratkin :)

    VastaaPoista
  5. Olis kiva kuulla lähteekö banaani- ja vesimelonitahrat tuolla puhtaaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testataampa - vesimelonia meillä ei oo, mutta katotaan jos ostasin - se ei kyllä tahdo mistään lähtä.

      Poista
  6. porkkana, lihamarinadikasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu porkkanaisia lastenruokia aijon kans testata - oma tekoiset kyllä lähtee, mutta reissussa kun syötin kaupan sosetta niin tiukkaan tarttuu. Täytyypä kattoo kaappiin löytyskö marinadikastiketta.

      Poista
  7. Meillä luotetaaan sappisaippuaan, muita tahranpoustonyrkkyjä ei käytetä meillä ollenkaan. Tuolla on lähtenyt jotakuinkin kaikki lapsiperheen tahrat (ei tosin se voikukka... :/), joten mitään syytä ei ole ollut vaihtaa ainetta. Jos vaan rahkeita piisaa, voisit tehdä vastaavanlaisen tahranpoistotestin myös sappisaippuan kanssa, ja verrata sitten tuloksia.

    Omat tahraehdotukseni ovat voikukka ja banaani, miksei myös kuulakärkikynä/tussi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yleensä pyyhkäsen perusfairya ja sitten pinkkiä koneeseen, jos sitä kaapissa sattuu olemaan. Ens kuussa tulee yksi toinen pesuaine aiheinen posti, mutta voisimpa hyvinkin sappisaippuaa kokeilla, kun sellainen avaamaton paketti kotoa löytyy - serkun vaimo kehui sitä maasta taivaaseen niin tuli ostettua itelle ja mummille, mutta ei oo ehtiny muka testaan - kiitti ideasta.

      Poista
  8. Jos saat kuivuneen tee-tahdan pois niin ilmoita. Mie en saanut pöytäliinasta vaikka tein mitkä temput ja Vanishin valkaisevaakin kokeilin... :(.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!