Amalian Helmiä

4. elokuuta 2014

Värikkäästi iltatorilla

Kävelimme viime viikolla lasten kanssa iltatorille.

Päälle laitettiin Ainolan joustofroteepaidat - todella laadukasta ja miellyttävää joustofoteeta.
Kävin vilkaiseen ja näyttivät olevan puoleenhintaan.

Tytöt laittoivat Ikioman ompelemat hamoset (nämä olen teetättänyt). Ikiomaa löytyy paljon Muhoksen Kirppis-kamusta (useat myyjät siis myyvät käytettyinä). Liivimekko on ollut tyttöjen suuri suosikki.
Pojan pöksyt ovat myös tätä ihanaa Ikiomaa. Voi, kun näitä taas saisi :)

Näin kesällä tulee pukeuduttua värikkäästi ja syksyn tullessa vaatekaapin sävyt muuttuvat utuisimmiksi ja harmoonisemmiksi. Onko muilla sama?


Torilla syötiin evääksi suolapähkinöitä ja pillimehut. Joka paikkaan on otettava jonkinlaiset eväät, hedelmiä, suolaista ja etenkin juotavaa.

Huoh, kesäloma on lopuillaan ja parin päivän päästä alkaa jo koulu, joten nautitaan nyt näistä viimeisistä päivistä.

12 kommenttia:

  1. Onko tuo Ikioma sama kuin Oikukas? On ihan sama tyyli ainakin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikioma on minusta ompelijan "omamerkki" tosin tehnyt myös uusia tuotteita ihan toiminimellä. Nuo hameet olen teetättänyt ja säästin pitkän pennin oikukkaaseen verrattuna. Nuo liivihameethan on ihan Ikioman omaa keksintöä. Nämä ompelukset ovat vaan niin suosittuja, etten ole tainnut tehdä Muhoksen Kirppiskamuun sellaista reissua etteikö jossain loossilla ole tällä merkillä varustettuja tuotteita.

      Poista
    2. Siis ei ole myynyt Oikukkaan kopioita julkisesti.

      Poista
  2. Alkaako teillä päin koulut jo tällä viikolla? Meillä aamulla tyttö haikeana huokaisi loman menneen liian nopeasti. Onneksi on vielä viikko aikaa nauttia ja levätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No alkaa ja on ihan mahdottoman haikeeta. Tytön meni vielä mummolaan täksi päiväksi, vaikka mää en ois halunnut päästtä, kun oisin halunnut nauttia niistä viimeiset lomapäivät!

      Poista
    2. Tiedän tunteen! Ehkä alkukesän kylmyyden vuoksi itsestäkin tuntuu loman menneen vauhdilla. Tytöille tsemppiä ensimmäisiin hellekoulupäiviin!

      Poista
  3. Hieno idea nuo liivarit oikukas-tyyliin! Täytyypä laittaa korvan taakse, omilleni voisin ommella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin ja tytön on itsekkin kovasti tykänneet. Olen tältä ompelijalta ostanut myös oikukas-tyylin suikalehameita, mutta suikaleet on joustofroteeta, eli oiva keino hyödyntää ylijäämä tilkut.

      Poista
  4. Voi että, on ihan unohtunut koko iltatori. Kerran on vaan siellä lasten kanssa kävästy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mekään, kun kolmesti ollaan käyty ja ensimmäinen kerta ihan vahingossa.

      Poista
  5. Kyllä vuodenajat vaikuttaa pukeutumisen väreihin, vaikkei sitä tietoisesti teekään. Mä taas ehkä talvella (vai kultaako aika muistot) puen enemmän värikästä. Syksyllä maanläheisiä värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mekään sitä tieetoisesti olla tehty, mutta se vaan automaattisesti menee niin, kun muutenkin ollaan vähän kahden tyylin lyylejä ;)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!