Amalian Helmiä

11. kesäkuuta 2015

Jäätelöbuffetti Arabian lemmikistä


Meillä on astiastona arabian 24-h, jota aloin keräämään melkein heti astiaston tullessa markkinoille viisitoista vuotta sitten. En ole vaihtoehtoja miettinyt, koska valkea yksinkertainen astiasto on hyvä pohja erillaisille kattauksille ja sitä voi somistaa erilaisilla astioilla. Koulun päättäjäispäivänä katoin jäätelöbuffetin vanhoihin Arabian lemmikki astioihin. Alunperin olen saanut mummoni vanhan tarjoiuluvadin, kermakon ja sokerikon ja sitten vähitelle olen löytänyt muutamia astioita lisää kirppiksiltä. Tämä on ilmeisen harvinainen, koska googletteluista huolimatta kesti useamman vuoden, kun vihdoin sain selvitettyä astiaston nimen.

Keräättekö muut vanhaa Arabiaa, jos niin minkälaista?


4 kommenttia:

 1. Kauniita astioita! Meillä on vaan hyvin jemmattuna isoäitini peruja olevat lotta-astiat ja oli joukossa vissiin pari muutakin vanhaa Arabiaa. Ei kuitenkaan niin nättejä, että käyttäisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotta astioilla on kuitenkin suuri tunne ja historiallinen arvo

   Poista
 2. Sain suvusta Arabian Johanna-sarjaa ja sitä en ole montaa kuppia 20v sisällä löytänyt lisää. Vanhat astiat ovat kauniita! Onko niissä jotain samaa kuin vanhoissa rakennuksessa: tarina menneiltä ajoilta? Jotain erityistä niissä minulle on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kanssa tykkään asioista ja tavaroista, joilla on jokin tarina. Täytyykö käydä guuggeloimassa tuo Johanna sarja.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!