Amalian Helmiä

28. kesäkuuta 2015

silverjunglen ale

Silverjunglella kaikki -50%!

Mehän saatiin silverjunglea keväällä testiin - postaus löytyy täältä. Me ihastuttiin niihin todella ja sekin jo sen osoittaa, että nyt lähti melkoinen tilaus matkaan ja syksyllä on tarkoitus pitää myös kotikutsut.

Tyttöjen frillajoogat ovat olleet niin kivat, että tilasin sellaiset myös itselle, sekä niiden kaveriksi frillatopin. Poikien body ja paita käyvät kohta pieneksi, joten täytyi saada isommat. Hurjasti niitä on pojilla tullut pidettyäkin. Niiden kaveriksi sopii sitten tähtipipo. Ensi kesäksi valmiiksi tilaisin myös sortsit.  Kaikkea ihanaa jäi vielä kauppaan. Kokoja ja malleja oli vielä hyvin jäljellä. Monta ihanuutta jäi vielä tilaamatta mm. neulepaitojaja, pääkallopaitoja, tähtisukkikset, pitsihanskoja ihastelin kevään kutsuilla. Tällä kertaa tilasin vain itselle ja pojille, kerrankin näin! Silverjunglelta löytyykin juuri ihanuuksia pojille. Matkahuollon kautta toimitusmaksut olivat edullisemmat ja säästi muutaman euron. 


11 kommenttia:

 1. Kiitos alevinkistä! Osaatko sanoa, voiko Silverjunglen kukkatunikalla imettää kaula-aukon kautta? Osaisitko suositella kotimaisia vaatemerkkejä, joilla olisi mallistossa kauniita ja käytännöllisiä imetysvaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulis, että pystys, jos kerta on kietaisutyylinen. Harmi, kun en tajunnu ite tuota ollenkaan. Mulla on vähän ostettuja imetysvsstteits vaan olen tehny ite. Pitääkin postata noista imetysjutuista. En kyllä tiedä, kun jonkun maitotytön äkkiseltään joka ois kotimainen.

   Poista
 2. Minä tilasin nuo frillajoogat kaikille meille "tytöille" ja pikkumies sai tähtipipoja. Paljon tuolla näytti kivaa olevan, mutta testataan ensin nämä. Kiitti vinkistä siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me on tykätty hurjasti noista frilloistaa. Toivottavasti tekin tykkäätte

   Poista
 3. Mä tilasin tuolta viime vuonna aleshortsit pojille jemmaan ja oon unohtanu koko asian! Nyt täytyykin muistaa etsiä ne :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin kiitän vinkistä :) Meillä on näitä ollut erityisesti pojalla ennenkin ja tosi hyviä ovat kun vyötärönkiristykset ym löytyy, eli housuja ja shortseja lähti useammat tilaukseen mut paljon kivaa sinne vielä jäi...

  - Tiina H -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin monella menny ale ohi, onneksi huomasin. Hirveästi olisi kaikkea ihanaa ollu varsinkin neuleen jäi vaivaan.

   Poista
 5. Hei kiitos ihanasta blogista, todella mukava lueskella. Kysyisin pitääkö koot paikkansa vai onko pientä tai suurta mitoitusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttavakin tätä kyselin ja ei minusta mitenkään pientä, mutta ei kyllä suurtakan - sanoisiko, että vastaa kokoaan. Tytöt on 130 pitkiä ja tilasin heillä 134/140 ja isohkojahan ne heille on, mutta niiden kanssa pärjää. 86 senttiselle pojalle taas 86/92 on juuri sopiva.

   Poista
 6. Minustakin housut vastasi hyvin kokoaan, ehkä hippusen reilut.

  Ihanat housut, tykkään ja tilasin samantien lisää värejä :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!