Amalian Helmiä

5. heinäkuuta 2015

Aamupojat

Lomalla parasta on hitaat aamut, kun ei tarvitse nousta herättämään koululaisia tai aamukahville miehen kanssa. Talvella saatoin nousta vaikkei olisi täytynyt keittämään ensimmäisenä kahvia. Meillä kesällä köllitään pitkään heräämisen jälkeen sängyssä, suunnitellaan päivän puuhia ja kutitellaan pikku varpaita. Poikakin on ottanut tavaksi tulla viereen köllimään, pikkuveikkahan on valmiina äidin kainalossa. Jossain vaiheessa ajetaan äiti pois ja supistaan poikien juttuja. 
Ps. onko kukaan muu ihastunut trikoolakanoihin? Nämä taannoin Hemtexistä kaverin vinkistä ostetut trikoolakanat on ihan parhaat!4 kommenttia:

 1. Ihanat pojat! Oliko sulla jo postausta lasten ikäeroista? Mikä on ollut mielestäsi isoin muutos? (siis yhestä kahteen,kahesta kolmeen vai kolmesta neljään lapseen?) itselläni tytöt kohta eka-ja nelosluokkalaiset ja haaveilen vielä yhdestä (ehkä jopa kahdesta) Luen mielelläni blogeja,joissa useampi lapsi. Välillä mietin,että lapsiluku on tässä, mutta sisimmässäni kuitenkin jatkuvasti haaveilen isommasta perheestä. Sisarukset ovat kuitenkin mielestäni niin iso rikkaus.
  Aurinkoista kesää!
  t. 2 tytön äiti
  ps. Ymmärrän jos kysymys on liian henkilökohtainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä postannu vaikka olen miettinyt siitä kirjoittamisesta jo odotusajasta lähtien. Ajattelin, että täytyy saada paremmin perusteita kirjoitukselle ja näin kesäisin ei ehdi oikein syvällisempiin kirjoituksiin paneutua :) Ihanaa kesää myös teille - Mukava lukea tällaisia kommentteja!

   Poista
 2. Löhöily näin kesällä on kyllä ihanaa :) Jaksaa taas pyörittää koululaisarkea kun saa välillä ottaa rennommin :)

  Meillä isompi poika ei muita käyttäisikään kun Mainion trikoolakanoitaan. Pitäis varmaan kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mainiolla on lakanoitakin? Huippua on myös aikatauluttomuus - ainoa rajoittava on poikien unet.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!