Amalian Helmiä

8. heinäkuuta 2015

Metsolan alet

Eilen kauppareissulla piipahdimme Metsolan aleissa. Aleprossat oli viime kerrasta nousseet ja mm. Villervalla basic mallisto oli - 40% . Pojille ostimme turkoosit paidan, bodyn ja niihin mätsäävät sukat. Name it oli jopa -60% ja pojalle kotiutin farkut tai voiko noita farkuiksi sanoa, kun näyttävät farkuilta, mutta ovat ihanan pehmoista materiaalia? Paljon oli niin Villervallaa, kuin name itiä tarjolla. Villervallaa näytti olevan hyvin vielä tarjolla verkkokaupassakin. Villervalla on ajaton ja meiltä ennestää löytyy tytöiltä niin turkoosina leggarit, kuin muissakin perusväreissä. Ne on kovasta käytöstä huolimatta kestäneet. 
Nuorempi tyttö olisi halunnut Vanssit, mutta harmillisesti hänen kokoaan ei ollut. Hän olisi ne omilla synttärilahja rahoillaan ne ostanut. Itse hipistelin myös Mainiota ja Papua, jotka molemmat oli -40%. Ehdimme ihastella liikkeeseen tulleita uutuuksiakin corallin ja mintu väreissä. Verkkokaupasta löysin frillabodyt ja pipot, sekä nämä ihanat harem pöksyt - hyvän tuntuinen kangas ja voi nämä värit - tyttöjen kanssa näitä hipistelimme ja ihastelimme. Olen aivan ihastunut noihin frilloihin - pelkistettyä pienellä romanttisella lisällä.
4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä :) Meillä nuorempi pojista käyttää nyt isoveljensä vanhoja Villervalloja eikä ole toisellakaan vielä miksikään menneet :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä jälleen kerran ja ihana tuo uusiutunut yläbanneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tuosta näkyisi mitä blogi pääosin sisältää :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!