Amalian Helmiä

6. syyskuuta 2015

Kirppispäivän saldo

Olipas hulinaa - live -kirppistelyissä parasta on ihmiset - toivottavasti huomasin jututtaa kaikki tutut hässäkästä huolimatta. Tuttujahan oman kylän kirppistapahtumassa riittää.

Ihan kivasti saatiin kasseja vähemmäksi, vaikka myytävää vielä jäi. Tavaraa tahtoo tulla aina otettua liikaa ja ryysiksessä penkominen vaikeaa. Täytyy varata paikalliselle kirpulle vielä pöytä ja perkata siihen mennessä vielä talvivaatejemmat, että mitä on mennyt kesän aikana pieneksi ja ehkä korjata niitä hintoja myymättömistä. Tuonne lokakuulle suunnittelin pöydän vuokrausta niin alkaa talvi olla jo ihan kynnyksellä.

Toki me ostettiinkin jotain. ostoslistalla ollut villahaalari löytyi 3eurolla. Meillä on pidetty villahaalareita vauvasta eskariin ja kaikki on ostettu kirppikseltä. Täydellinen fleesehaalari käveli jonkun käsivarrella pois, joten sitä ei nyt saatu vaan täytynee ottaa ja ommella surauttaa sellainen itse - vinkatkaa jos joku tietää tutoriaalin sellaisiin kääntöhihansuihin.

Poika ihastui uusiin yökkäreihin ja pitkiksiin, sekä äiti tyytyväinen löytöön. Tällaista käyttövaatetta, kun harvemmin kirpputorilla myydään vaikka minä kyllä ostan jos löydän ja pikku nypyt ja langan nousut ei rymy- ja käyttövaatteissa menoa hidasta. 
Itse olin jättää myös polvista kuluneen haalarin kotiin, mutta sepä löysi uuden todella hyvän kodin eskarilaisen rymypukuna. Ennen kouluikää meillä on ollut  käytössä oman pihan rymyleikkeihin huonompi haalari, kuin myös sisävaatteissa kotivaatetta joissa ei liimatahrat ja ruokaläntit haittaa. Paljon tytöille ennen ostinkin tuttavalta pusseittain vaatetta.

Kirppikseltä ostettu Lauri kilpa-auto menee tuolla tälläkin hetkellä niin lujaa ettei kuvaan ehdi ottaa. tytöille löytyi Pompin housut, jotka lähtivät heti toisen tytön jalassa festivaaleille, joten nekään eivät kuvaan ehtineet.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!