Amalian Helmiä

23. syyskuuta 2015

Syksyiset kirppistelyt


Oletteko käyneet kirpputoreilla? Täällä olisi 3.10 Ouluhallissa suurkippis, jossa en ole vielä päässyt käymään ja en taida päästä tälläkään kertaa.
Kiitettävästi on tullut kirppisteltyä muutenkin ja lähinnä pitäisi myydä noita meille pieniä vaatteita.

Muutama Sarvis löyty Paljekirppikseltä parilla eurolla.

Vauvalle uuden veroinen Miikkarin velourhaalari oli siinä kipukynnyksen rajoilla 10euroa ja löytyi se kaivattu fleesepuku kääntöhihoilla autoiluun.

Tytöille: Vauveli oli sitä mieltä, että tytöt tarvii pipon ja oli jostain loossista tuollaisen kärryyn vetäissyt. Vasta siinä vaiheessa, kun myyjä jo nappasi piposta hinnan ihmettelin, että mikäs se tuon on. Merkki tietoinen taitaa vauveli olla, kun Hilfigerin pipon valitsi. Onneksi maksoi vain 2euroa.
Espritin käsilaukusta on nuorempi tyttö ollut onnellinen ja saatan minäkin sitä tarvittaessa lainata. Ihan kuin uusi laukku maksoin 4euroa.

Paikalliselta kirppikseltä löytyi autoja pojille. 

Paapiin juliste ja kortti valmiiksi kehystettyinä. Näille ja ennestäänkin meiltä löytyville korteille täytyy tässä kehitellä paikka pojan huoneesta.

Paikallisesta kotiutin myös uudet ihanat villasukat itselle, pienet kauniit piksiliina ja pellavakangasta. Sukista maksoin 14euroa, jolla hyvä jos saa lankoja polviin asti ulottuviin sukkiin. Liinat maksoivat yhteensä 0,5euroa ja olen suunnitellut niillä pipojen tuunausta tytöille. Pellavakangas maksoi euron ja siinä oli vielä kangaskaupan lappu 13,90eurosta - minulla oli juuri tarkoitus ostaa pellavakangasta olohuoneen koristetyynyihin.


2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä :) Mä en oo taas vähään aikaan löytänyt kun pussillisen vanhoja Duplo-ukkoja parilla eurolla.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!