Amalian Helmiä

30. syyskuuta 2015

Nyt pysyy liina pöydällä - Liukuestehuopa liinan alle

Meidän pöytä on jo kovia kokenut, mutta en vielä sitä lähtisi kunnostamaan, koska varmasti vielä tulee jälkiä pöydän pintaa.
Meillä on liina pöydällä lähes aina, jotta kolot ei näy, sekä suojaamassa uusilta. Nyt ei ole vain tahtonut liina pysyä pöydällä, kun yksi pieni touhupoika on alkanut nousemaan tukea vasten ja roikkuu myös pöytäliinan kulmasta. Keveämmät ja kangasliinat menee muutenkin ryttyyn pöydällä, mutta eivät enää. Ostin Ylivieskan kärkkäiseltä uuden vahakankaan ja myyjä onneksi alkoi esittelemään myös liukuestettä liinan alle. Itselle ei olisi tullut laittaa tätä lattian sijaan pöydälle. Jysmä liukuestehuopaa sai heiltä kahdessa leveydessä rullalta. Liukuestehuovan muotoilin pöydän päällä sopivan kokoiseksi ja sitten vain liina päälle. Nyt pysyy liinat paikoillaan. Hieman huopa pehmentää pöydän pintaa, mutta se on vain hyvä. Liukueste saa olla kokoajan alla ja päällä olevaa liina vaihdellaan. Ylijäämä palat laitoin mattojen alle.
Liukuestehuopaa saa valmiina paloina ainakin Prismasta, kodin 1.stä ja Kärkkäiseltä myös rullalta. Vinkkasin taas uutta vahakangasta ostaesta tästä myös tulla meidän lähi Halpa-hallissa. Myyjä ainakin innostui tästä, joten jospa saataisiin sitä tuonnekkin rullalla. En voinut olla ostamatta taas uutta vahakangasta, kun näin tuon pitsikuvioisen mustavalkoisen vahakankaan- kuin tehty meille!
4 kommenttia:

 1. Tää olikin hyvä vinkki! Mä en oo meillä liinaa pitänyt, kun ei se ikinä pysy paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keveissä liinoissabon ollut kyllä haastetta

   Poista
 2. Meillä tuota on ollut mattojen alla jo parisen vuotta. Toimivaa on kyllä. Mutta hiukan tahmaa lattiaa ja huh että siihen tarttuu nukka!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on alushuopa Eurokankaasta metritavarana ostettu. On kätevä =)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!