Amalian Helmiä

8. tammikuuta 2016

Pakkasta vastaan kauniissa villatakeissa

 Tänään vauveli täyttää vuoden - yhyy!! Meillä ei ole enää vauvaa!
Tarkoitus oli etsiä kuvia vuoden varrelta ja kirjoitella hänestä, mutta en tähän hätään ehtinytään. Leivotaa synttäreille ja toisella kädellä hoitelen Martta-juttuja.

Täällä on ja koko Suomessa on paukkuneet kovat pakkaset. Tänään pakkanen on enää kahdenkympi tutumassa, joka on jo melkein helle eiliseen verrattuna. Tyttöjen lempi (ainoat) villatakit ovat nämä Pompdeluxin paksut villatakit. Harmillisesti nyt pariin talvimallistoon näitä ei ole ollut, mutta metsästin toiselle tytölle villatkin Pompin fb-kirpulta. Ottaisin itselekkin niin pehmoiset ja kauniit ne minusta on. 
Pakkasella hiukset menee sähköiseksi ja hiukset on laitettava tiuhalle letille, ettei hapsut sojottele mihin sattuu. Itse inhoan kasvoille valua sähköisiä suortua. Pään kiertävä ranskanletti johon on tiheään otettu lisäyksiä pitää kiitettävästi liukkaatkin hiukset ojennuksessa.

Nyt takaisin kahvitauolta kakkupohjan tekoon ennen, kun sankari herää. Eilen jo alettiin leipomaan, mutta äiti unohti suklaakakusta munat, sankari sieppasi vispilän isoveikalta, jota oli nuolemassa (ja sotki itsensä totaalisesti), sitten pojat kaatoi puuroryynit lattialle ja sotkuisena kaatoivat vielä pyykkitelineen. Juuri, kun olin ehtinyt siivota sotkut niin välipalalla lensi rahkat pitkin luututta lattiaa - ja mua vaan nauratti - ehtiihän tässä :)

Mites teillä pakkaspäivät on sujuneet?


5 kommenttia:

 1. Nämä on ihanat villatakit! Meiltä löytyy samat harmaana ja vaaleanpunaisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ensi talven mallistosta taas löytyy, kun toinen jää meillä pieneksi

   Poista
 2. Nii ihanat nuo letit. Ja tyttöjen hiukset kans. Olispa itelläki tollaset kutrit :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat villatakit. Kelpaisivat kyllä itsellekin näin talvipakkasilla. :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!