Amalian Helmiä

7. tammikuuta 2016

Slipoverit pojilla

Minä joskus hurjasta alesta tilasin Pompilta slipoverit pojalle. Otin jo kahdessa eri koossa ja niihin housut päinvastaisella värityksellä, eli okran väriselle liiville - siniset housut ja päin vastoin. Käytännössä kävi niin, että housut ei istukkaan meidän jäppisille yhtään! Luulin jo, että kivat slipoverit jää ihan pitämättä, mutta laitettiin ne eilen lämmikkeeksi serkkupojan synttäreille. Rennosti lähdettiin vaarinpaidoissa ja Pompin collareissa tai kuvissa ollaan jo tultu kotiin juhlimasta.
Olisi kiva, että slipovereja/liivejä olisi ennemänkin tarjolla, kun ei ole hirmusti pojille tarjolla erilaisia vaatteita paitojen ja housujen lisäksi, kuten tytöillä (olenkohan manannut saamaa muutaman kerran aikaisemminkin)

Onko muilla pidetty slipovereja? 


8 kommenttia:

 1. Meidän pojalla pidettiin pienempänä aina juhlissa slipoveria. mun mielestä ne on tosi kivoja. Nyt kohta 11v ei niiitä kyllä enää halua pitää, mutta onneksi kauluspaidat ja pikeet kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei taida olla kovin in nuorison piirissä slipoverit, mutta sais olla enemäänkin tarjolla noita.

   Poista
 2. Meillä 5vee ei enää omista, mutta nuorimmalla pidetään vielä toisinaan juhlissa kun isoveljen vanhoja löytyy kaapista :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat slipoverit! :) Näin viiden POJAN äitinä voisin kirjoittaa romaanin poikien pukeutumisesta. Todellakin, pojille on toisinaan todella vaikea löytää vaatteita. Tänä syksynä huomasin, että kuopukselta puuttuu duffelitakki. Kuvittelin, että sellaisen nyt löytää mistä vaan, mutta kuinkas kävikään: ei missään ollut! Lopulta löysin Zaran mallistosta, mutta kun vihdoin pääsin "Zara-paikkakunnalle", eipä ollut enää... Yhdessä blogissa joku lukija vihjasi Nextistä ja sieltä löytyi duffeli, edullisesti kotiovelle kuljetettuna. Nextiltä löysin myös täksi jouluksi pojille juhlaliivit. Slipoverejä meillä on jo esikoisen pikkupoika-ajoilta. Valtaosa on Benettonista. Noita POMPin liivejä olisin taatusti myös jo ostanut, mutta niitäpä ei tehdäkään isoissa koissa :/ Toinen ongelma on ollut slipoverien monivärisyys (esim.resorissa joku raita), niiden yhdistäminen paitaa/housuihin on tosi vaikeaa, kun käy vaan yhden ja saman kanssa. POPilla oli täksi jouluksi tummansininen palmikkoslipoveri, mutta sitä ei ollut otettu lainkaan myyntiin meidän lähimpään myymälään, kuten ei valkoista kauluspaitaakaan :O pojan perusjuhlavaatetus puuttui siis kokonaan. Yhtenä vuonna olisin halunnut punaiset slipoverit, lopulta tein ne itse, kun ei mistään löytynyt. Vuosien varrella olen todennut, että ainakin tummansinistä ja beigeä, omaan makuuni myös ruskeaa slipoveria pitäis olla joka koossa (eli myös ne jemmakoot ;) ) pojan vaatekaapissa. Ektraa olis sit, jos joku vuosi löytäis jonkun kivan värin, kuten tuo teidän keltainen. Slipoveristä on mielestäni moneen käyttöön eli trikoopaidan kanssa arkisempana&lämmittäjänä (ei tuu hiki, kun ei oo hihallinen neuletakki, mutta lämmittää kuitenkin sopivasti), kauluspaidan kanssa juhlavampana. Lisää juhlavuutta saa sit rusetilla/kravatilla. Slipoveri on myös melko edullinen hankita, koska menee yleensä useamman vuoden. Anteeksi, tais kuitenkin tulla se romaani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytti tuo isimies lähtevän aamulla slipoveri päällä töihin ja siihen vetäs pikkutakin päälle - tyylikäs oli näky :) Miksi ihmeessä tuon kaltaisia vaatteita on niin vähän markkinoilla - kun ei jo muutenkin olis pojille niin paljon vähemmän. Tuollaisia klassisia vaatteita on kyllä vähän tarjolla - ite tykkään niin monenlaisesta, mutta pieneenkin juhlaan tykkään pukea lapsetkin. Mahtava saada tällaisia kommentteja :) Kiitos!!!

   Poista
  2. :) Kyllä meilläkin löytyy myös iskältä slipovereita ja teini (15v) pukee mukisematta liivin päälle, jos se on juhlan "koodi". Oletko katsonut Downton Abbeyta? Nautin suunnattomasti pikku Georgen pukeutumisesta. Britit ne muutenkin osaavat ja itse viime kesänä vähän "villiinnyin" pikkupoikien polvisukista ja tilasin chinoshortsien kavereiksi polvisukat ja henkselit <3 Harmi vaan, että ne eivät enää käy isommille pojille ja juhlavaatevaihtoehdot vähenevät entisestään, mutta pienille oli kyllä niiiiin söpöt!

   Poista
  3. Tiedän sarjan, mutta en ole pystynyt sitä seuraamaan, vaikka tiedän sen olevan juuri minun mieleen. Pinterestiin ole keräilytavara pikkuherrasmies. asuideoita.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!