Amalian Helmiä

7. toukokuuta 2013

Kasvispizzaa

Pääsin Buzzadorin Hälsäns Kök kampanjaan tokihan, kun on ilmasta ruokaa tarjolla niin haaste otetaan vastaan. Eipä sillä kasvisten määrää on vahvasti tarkoitus lisätä. Toisaalta meillä on kovasti pyrkimys mahdollisimman vähän käsiteltyyn - jalostettuun lähiruokaan. Silti on tosi hyvä, että niitä nopsasti pöytään saatavia puolijalosteita on tarjolla.

Lauantain kauppareissulla muistin tuotteet kärryn päälle poimia.

Ensimmäisenä testiin pääsi kasvismureke.




Sunnuntain iltapalaksi isukki tekasi siitä pitsan - korvasi jauhelihan murekkeella.
Pizzassa on juustoa joten ihan vegelle se vissiin kävisi.
MInä en hiilari ja proteiini arvoista mitään tiedä, kun syön ja kokkaan perusmaalaisjärjellä, mutta mies totesi murekkeessa olevan paljon proteiinia.



Lapsille ei kerrottu mitä pizza sisälsi - hieman tyttö oli ihmeissään, että mikä juttu tää on kun äiti ottaa kuvia ja aikamonesti isiltä tiedusteli, että onko tässä pizzassa jotai ihmeellistä :)


Hyvin maistui

syöty

kiitos!

Helppo ja kätevää - ainakin pizzassa tykkäsin. Pussissa oli 300g ja maksoin n. neljä euroa - eli pikkasen kalliimpaa kun jauheliha, jonka korvikkeena itse sitä pitäisin. En pidä yhtään mahdottomana, että testaisin joskus uudestaa. 


Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että on mahdollista päästä testaamaan tuotteita ja sinulla on velvollisuus raportoida testauksesta. Mikäli buzzadorissa katsovat sinun kuuluvan "käyttäjäryhmään" lähettävät he sinulle kutsun. Mikään pakko kampanjoihin ei ole osallistua. Osassa kampanjoisa lähetetään sinulle tuotteet testii, osassa saatat jakaa niitä kavereille, jotka myös raportoi niistä, osassa saat lahjakortin jolla itse ostat tuotteen ja osassa saat jostain kalliimmasta tuotteesta hyvän alennuksen.

Jos sinua kiinostaa Buzzaaminen pääset liittymään tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!