Amalian Helmiä

6. toukokuuta 2013

Välikausi - kuivan sään vaatteet

Toimivaksi välikausikompinaatioksi on todettu:
yksi märän kelin takki + 1-2 vedenpitäviä housuja, 
yksi edullisempi kuivan kelin setti, jossa tärkeintä on kiva ulkonäkö ja 
lisäksi löytyy joku parempi takki.
Monellako setillä muut pärjää?


Jos ja kun se vedenpitävä setti on likainen ja märkä löytyy kuitenkin siisti ulkoilupuku jolla lähteä kauppaan tai kylää. Ihan yhdellä asulla ei taida pärjätä.
Vuosi sitten ostettiin nämä name itin takit ja Bogin housut, vielä menevät tämän kauden.







Tänä keväänä löytyy vastaava Name it - takki  näissä kuoseissa:
name it Anton & nina 18.36eur alessa

ja Bogin housuja:

Bogi, Stockmann 16 -20eur kantisale


13 kommenttia:

  1. Meillä mennään kahdella setillä ja haalarilla. Riippuen säistä, niillä on yleensä pärjätty. Onhan siinäkin paljon, kun kertoo sen määrän kolmella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaatetta kertyy vaikka ois kuinka vain välttämättömät, kun on useempi lapsi. Pienillämmä ei oo kun yksi puku ja nyt onkin ogelma, kun just pesin se ja mun pitäs lähtä tk.een näyttään silmää.

      Poista
    2. samoin meillä, nuorimmalla on haalari+kaksi takki+housut settiä. tänään oltiin perhekahvilassa, sitten 2½ ulkona, nyt ruoka+puhtaat vaatteet niskaan ja ulos rattaisiin nukkumaan, ja illalla on nuoren suomen pihaseikkailu jossa menee ainakin vielä pari tuntia. eli kyllä on kolmelle setille käyttöä =)
      isommilla on 2xhousut ja 3-4 takkia, ja kohta kuivalla farkut tms.

      Poista
  2. Meillä on tytöillä nuo samat takit, tosin kuopuksella punaisena. Sen lisäksi esikoisella on kaksi muuta takkia ja parit housut. Kuopuksella on vielä enemmän, kun tullut ostettua neidille omia ja lisäksi on siskon vanhat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuoremmalla tahtoo olla tosiaan useampia, kun jää ne siskon vanhatkin. Nyt tosin en ostanut nuoremmalle mitään ja vanhemmallakin on uutena vain viime syksyn alepuku - joskus käynyt niin että huomannut olevan aivan liikaa saman koon ulkovaatteita, kun ei oo muistanut mitä jo oli ja ei oo jaksanut jemmasta kaivaa.

      Poista
  3. Meillä on kaks takkia ja kahet housut, joista vaan yks takki on kunnolla vedenpitävä. Muut pitää kosteutta jonku verran. Sit on kurahousut, joita käytetäänkin nyt paljon. Lisäksi nätinmallinen farkkutakki kauppa- ja kyläreissuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikalailla samoin, kun meillä - paitti kurahousut on vaan päiväkodissa.

      Poista
  4. mitähän meillä on: rubber rain fleecellä kurakeleille, racoonin haalari päiväkotiin ja pihalle, sit color kidsin takki jalindexin housut kuivalle kelille, muutama siisti takki, ja on tuollakaapis vielä mini aturen takki jawheatin housut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aikas paljon! Tai no en minäkään muistanut laskea tyttöjen yhteistä ticketin takkia, yhtä remun haalaria ja sitten nuoremmalla on ciraffin söpöstely puku.

      Poista
  5. Kivalta näyttää! Meillä on tällä hetkellä Reimatec setti rymykäyttöön vaikka uutena oonkin ostanut. Takki ei ehkä enää syksyllä mahdu. Se setti on koko ajan niin kurainen et roikkuu kylppärissä käytön jälkeen. Sit ticketin plain rain fleecellä on ollut ton setin ohella, vähän oon yrittänyt toppuutella ettei kovin rymyäis se päällä kurassa ja vähän on siistimpänä säilynyt. Vähän siistimmässä menossa ja lenkkeillessä po.pin setti ja molon softis on sit kans kauppareissulla niin kauan kun sen kanssa pärjää ilman fleeceä pihalla. Ei varmaan tarvita noin paljoa vaatteita sitten kun poika kasvaa, mut nyt tuntuu suht hyvälle määrälle.

    VastaaPoista
  6. Kivalta näyttää ja olen kyllä kans sitä mieltä, että ei ihan yhdellä setillä pärjää. Esikoisella on, Rubber rain fleecellä, haalari, po.pin housut ja 2x wf-takki, siistimpään menoon MR pico. Kenkiä ja asusteitakin pitää olla moneen menoon :)
    Vauvalla, vanuhaalari, siistimmässä menossa MR haalari, Racoonin kaksiosainen setti, ulkoiluhaalari, ja sitten on vielä sadevaatteet, mutta niitten aika ei ihan vielä ole 8kk.

    VastaaPoista
  7. Meillä on kolmet vedenpitävät housut, joista koko aika yhdet tuntuu olevan pyykissä, tällä hetkellä yhdet unohtuneena mökille ja yhdet naulakossa. Takkeja on neljä, joista kolme vedenpitävää ja yksi softshell, näistä tyttö käyttää ainoastaan yhtä kuoritakkia ja softshelliä.

    VastaaPoista
  8. Meillä pärjätään vajaan kaksi vuotiaan tytön kanssa yhdellä vedenpitävällä setillä , ja sitten on muutama takki ( keväisiä tuuli /kaupunkitakkeja) ja niihin pitää sitten pukea milloin mitäkin vähän lämpimämpää housua lisäksi. Mutta kun olimme tarhassa hetken viime syksynä , piti olla muistaakseni 3 settiä. Yksi paksumpi , sitten välikausi ja windfleece ja aina sai kulkea likaisissa tai ne oli koneessa. Tarhaan lähtiessä taas pitää päivittää lisää vaatekaappia. Nytkun ollaan kotona vauvan syntymän jälkeen niin ei ole niin pakko lähtä kurasilla tamineilla ulos. Veikkaankin , että tuossa tytön ollessa 2-3 ja pojan 1-2 alkaa sitten melkoinen ralli :D

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!