Amalian Helmiä

20. marraskuuta 2014

Tyttöjen talven topat osa.2 (harmoonista)

Harmoonista harmaata ja murrettuja sävyjä.
Voi, tule lumi takaisin!!

Pompdeluxin toppatakki - ja housut ovat viime vuodelta, mutta samaa mallia on saanut tänäkin vuonna. Kävin kurkkaamassa verkkokauppaan ja siellä  näytti olevan hyvin kokoja jäljellä. Olemme olleet näihin todella tyytyväisä ja takki menee niin lumileikeissä, kuin kaupungilla mallinsa ansiosta. Tässä postauksessa tarkempi tarkastelu näihin.
Pompin kinttaista tytöt on tykänneet (ja se ei oo todellakaan itsestään selvyys). Kovalla pakkasella jo montavuotta käytössä ollut Tintun lakki. Tämän vuoden mallistosta Pompdeluxin huivi ja pipo sopivat pukuun hyvin.
Pipot ja kinttaat menevät tämän ikäisillä monta vuotta, varmasti aikuiseksi asti. Tuokin alimmainen harmaa pipo onkin Stadiumin aikuisten osastolta ostettu ja itsellä on siihen kuuluva huivi käytössä ;)

5 kommenttia:

 1. Kivalta ja käytännölliseltä näyttää :) ja onpa niin valoisaa kun kuvissa luminen maisema. Nyt on ihan pimeää ja synkkää meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sysi mustaa on ollut, kun ei oo katuvalojakaan. Täällä alkoi juts satamaan lunta - jipiii - pysy lumi pysy!!!

   Poista
 2. Voi kuinka ihanasti siellä on jo lunta! Meille satoi eilen ehkä milli joten vielä ei olla toppia esiin edes kaiveltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa nämä on vanhat kuvat, mutta juuri tuolta olkkarista kuului pojan kiljunta "tattaa, tattaa" - siellä sataa siis lunta - ei mennyt kun minuutti minun toiveesta!!!

   Poista
 3. Harmoninen kirjoitetaan yhdellä oolla ;)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!