Amalian Helmiä

12. marraskuuta 2014

Tyttöjen talven topat osa 1. (reipasta ja lämmintä)

Reipasta ja lämmintä puna - mustaa!

Reiman takki - viime kevään alesta
Molon kinttaat, Fredriksonin lakit, mummon kutoma tuubihuivi ja Silverjungen vuorellin huippu lämmin pipo, sekä Jonathanin superkinttaat. Toppahousut puuttuu, mutta palataan niihin myöhemmin.
Huomasin, että Campadrella alkoi tänään Reiman kampanja jossa oli mm. vastaavia takkeja alle 80eur!
Jos et ole jo jäsen voit liittyä vaikka suosittelijalinkistäni.
Näytti siellä startanneen myös Boobin kamppis, jossa runsaasti erilaisia imetysvaatteita puoleen hintaan - pitkästä aikaa minua kiinnostavia kamppiksia! Olen tuolta pari kertaa tilannut ja vaikka toimitusaika kohtuu pitkä (muistaa asennoitua siihen) olen ollut aina tyytyväinen - laatumerkkejä, super halvalla. Kampanjat kestävät vain kolme päivää ja jotkut tuotteet viedään hetkessä käsistä.

6 kommenttia:

 1. Meillä isomalla pojalla on tuo sama takki ja kovin on rakastettu. Nyt suurin pelko onkin pojan puolelta milloin se jää pieneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on jotenkin niin kätevän mallinen kaikessa yksinkertaisuudessaa

   Poista
 2. Mä oon huomannut, että ostan lapsille aina Reiman haalarit. Jostain kumman syystä en tiedä miksi en on aina ne jotka tarttuvat mukaan :D

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli monen vuoden takouko reimoissa. Tyttöjen ollessa pieniä oli aina reiman haalari, mutta sitten löytyi kaikkea muuta, mutta viime keväänä taas ihastuin.

   Poista
 3. Tulipas oikein pirtsakan pirteä olo näitä kuvia katsellessa. Ihania kuvia lapsista olet ottanut ja tuo takki on kyllä hienon näköinen. :)

  VastaaPoista
 4. onko nuo jonathanin hanskat lämpimät?entä muistatko hintaa?

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!